En hemlös kvinna som bodde i sin bil blir anställd i en butik och nu är det ingen som kan vara utan henne - TittaPaVideon.se
x
En hemlös kvinna som bodde i sin bil…
En turist som är miljonär lämnar en del av sitt arv till en anställd på ett hotell där han tog in varje år Han låtsas vara gravid under en hel dag för att visa att graviditeten inte är så tung, men han hade fel

En hemlös kvinna som bodde i sin bil blir anställd i en butik och nu är det ingen som kan vara utan henne

03 September 2021 • Av sofia
586
Advertisement

Du bör aldrig döma en bok efter omslaget, ett talesätt som gäller inte bara det man läser utan också människor. Kort sagt låter man sig ofta luras av utseendet även om vi är övertygade om att kunna döma en del människor innan vi vet något om dem. Tänk till exempel på hemlösa, inte alla har en negativ bakgrund eller är skurkar, många är helt vanliga människor som tragiskt nog förlorat sina familjer, sitt jobb och sin ekonomiska trygghet och skulle ge allt för att gå tillbaka eller få en andra chans...

via: NBC News

Detta är historien om LaShenda Williams, en hemlös kvinna i Nashville som bodde i sin bil och som sov på ett nedfällt säte på en parkeringsplats i hopp om att inte ses av förbipasserande. En mycket svår situation som föddes ur ett mycket svårt förflutet. La Shenda hade förlorat allt även på grund av sitt drogmissbruk och nu väntade hon på ett tecken som skulle få henne att förändra sitt liv. Men det var inte lätt.

Kvinnan från Nashville beskriver sin upplevelse som hemlös så här: "Det fanns dagar då jag inte hade något att äta, men Gud gav mig styrkan att övervinna även denna svårighet!" Sedan gick kvinnan in i en butik en dag och bad om några mynt för att överleva dagen men försökte även övertyga ägaren, Jackie Vandal, om att hon kunde arbeta där som anställd: "Jag kommer ihåg att jag frös och sa: 'Gud, ge mig mat.' Jag hade ingen aning om att det att sova ute på den parkeringen och vilja ha något att äta, och att mitt missbruk och sådant jag har varit med om skulle leda mig hit."

Jackie Vandal, chef för butiken Kroger, hade ett sjätte sinne, hon visste att den här kvinnan som var i stora svårigheter var annorlunda än alla andra och att om hon anlitades skulle hon ge allt för att kunna göra ett bra jobb: "Det var bara mitt sjätte sinne, en instinktiv känsla. Man känner på sig när människor verkligen är äkta och när de gör sitt bästa för att bättra sig".

Advertisement

Efter att ha hjälpt LaShenda att fylla i ansökningsblanketten tog Jackie ett djärvt beslut och sa till den hemlösa kvinnan att hon skulle ringa henne för att komma in och jobba om bara några dagar - hon hade officiellt blivit anställd!

Tio månader senare är LaShenda Williams fortfarande en omtyckt och ovärderlig tillgång på Kroger. Som Jackie säger: "Nu är vi alla mer tacksamma här på jobbet, vi uppskattar saker mer, vi är lyckligare, vi lever på den etik och anda som LaShenda hjälpte till att sprida!"

Kvinnan som tidigare bodde inne i sin bil har nu en egen lägenhet som hennes kollegor på Kroger hjälpte till att möblera. Idag är LaShenda en ny kvinna, mer lycklig och mer tacksam över det liv hon har, men framför allt är hon en djupt förändrad kvinna: "Jag kommer att fortsätta att arbeta hårt varje dag för att sprida kärlek och glädje som ingen annan. För första gången vet jag nu vad kärlek är. Nu vet jag vad vänskap är!"

Den här kvinnas historia värmde verkligen våra hjärtan!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack