En man säger upp sig på jobbet för att ta hand om sin demprimerade fru och börjar sälja vatten - TittaPaVideon.se
x
En man säger upp sig på jobbet för…
En skådespelerska adopterar ett barn som bodde på en soptipp: En lärare installerar en elektonisk ringklocka i klassrummet och varje gång den ringer blir eleverna tysta

En man säger upp sig på jobbet för att ta hand om sin demprimerade fru och börjar sälja vatten

28 Augusti 2021 • Av sofia
736
Advertisement

Begreppet depression används ofta för att indikera närvaron av ett sorgset, irriterat och tomt sinnestillstånd, åtföljt av alla de fysiska och kognitiva förändringar som på ett starkt sätt påverkar en persons beteende. Allvarlig depression kan diagnostiseras och följaktligen behandlas med lämplig terapi och stöd från vänner och familj. För människor i patientens närhet är det inte alltid lätt att hantera situationen, men kärlek och uppmuntran från de närmaste kan verkligen vara värdefullt. Det är därför Frank Lopes, som är 36 år gammal, bestämde sig för att lämna sitt fasta jobb för att ta hand om sin fru, som fick diagnosen svår depression av en äkare. Mannen gjorde vad han kunde för att stanna vid sin partners sida och bestämde sig för att skapa ett helt nytt arbete med att sälja flaskor med vatten på gatan. På detta sätt har Lopes det lättare att hantera sin arbetstid och den tid som han behöver ägna åt att ta hand om sin fru.

När Frank Lopes fick veta att hans fru Elisangela Sena, 49, led av svår depression, bestämde han sig för att han skulle göra vad han kunde för att vara nära henne. Så han sa upp sig på sitt fasta jobb för att få mer ledig tid för att kunna umgås med henne. Detta gjorde att han var tvungen att hitta kreativa sätt för att fortsätta tjäna lite pengar och kunna försörja sin familj. Lopes bestämde sig för att börja sälja vatten på gatan och uppfann karaktären av den "förbipasserande servitören". Hans gimmick har varit mycket framgångsrik, även för att hans historia har börjat spridas på sociala medier och nå ut till fler människor.

Många människor som stannar för att köpa vatten av honom, eller som följer honom på hans instagramsida, gav honom rådet att ta avstånd från Elisangela, eftersom hon förr eller senare skulle ha dragit ner honom i avgrunden med sin depression. Men Lopes har aldrig haft denna avsikt, tvärtom ville han alltid hedra det löfte han avgett den dagen de gifte sig. Dessutom har paret en 8-årig son och Lopes har aldrig tänkt på att skilja sig från Elisangela och låta sonen bli lidande.

Advertisement

Lopes är nu känd bland många människor, till den grad att det startades en insamling för honom och hans familj som drog in hela 10 000 dollar för att stödja Elisangelas sjukvårdskostnader och kunna leva värdigt.

Den här mannen har valt att försörja sin fru och sin familj och har lagt ner hela sin själ i det. Ett starkt kärleksbevis!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack