Hon får inte längre komma in på djurparken för att besöka chimpansen eftersom hon blivit förälskad i honom - TittaPaVideon.se
x
Hon får inte längre komma in på djurparken…
En man räddar en övergiven hund som söker skydd bakom en gammal sko och ger honom en ny chans Han tvingar dotterns vänner att ha på sig säkerhetsbältet i bilen men det slutar med att han bråkar med deras mamma

Hon får inte längre komma in på djurparken för att besöka chimpansen eftersom hon blivit förälskad i honom

27 Augusti 2021 • Av sofia
27.229
Advertisement

Kärlek är en känsla som inte känner till några hinder, ingen ålder, ras eller art. Denna stora känsla och mentala och fysiska tillstånd som förenar alla levande varelser kan ibland anta oväntade och okontrollerade former och sätt. Det finns människor som alltid lyckas bli kära i "fel typ", andra lite mer udda som berättar att de har haft sentimentala upplevelser... med djur. Ja, du läste rätt, med djur, precis som historien om denna belgiska kvinna som det har talats mycket om på nätet.

via: Newsweek

Hon heter Adie Timmermans, hon bor i den belgiska staden Antwerpen och sedan flera veckor tillbaka hävdar hon att hon har blivit kär och har ett romantiskt förhållande med Chita, en schimpans som har bott i den belgiska stadens djurpark sedan minst 30 år tillbaka. Adie berättar med tårar i ögonen att hon på senare tid, särskilt under de senaste fyra veckorna, hade gått till djurparken nästan varje vecka för att umgås med chimpansen Chita, som kvinnan självklart träffade med ett skyddsglas emellan tillsammans med andra besökare och apdjur.

Kvinnan besökte honom varje vecka och genom glaset som delade dem utbytte de kyssar, hälsade på varandra kärleksfullt och försökte komma så nära varandra som de bara kunde. Tyvärr har djurparken i staden Antwerpen, efter fyra veckors frekventa besök, beslutat att förbjuda damen från platsen permanent.

Chockad över beslutet sa den något excentriska belgiska kvinnan med tårar i ögonen: "Jag älskar det djuret och han älskar mig. Jag har inget annat än honom. Varför vill de ta honom ifrån mig? Vi har ett förhållande, jag säger inget annat. Alla andra besökare kan ju på ett lätt sätt komma i kontakt med dessa apdjur, så varför inte jag?"

I själva verket verkar det som att valet att förbjuda kvinnan från att hälsa på chimpansen Chita är av vetenskaplig och beteendemässig karaktär. Som Antwerpen Zoo sa i ett uttalande, "När Chita ständigt är upptagen med besökare ignorerar de andra aporna honom och anser honom inte vara en del av gruppen, även om detta är viktigt. Därför sitter han ofta ensam även utanför besökstid. Ett djur som är alltför fokuserat på människor respekteras mindre av sina kamrater. Vi vill att Chita ska vara så mycket en schimpans som möjligt."

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack