Ett marsvin gnager av sin mattes lugg medan hon sover och bilderna är verkligen roliga - TittaPaVideon.se
x
Ett marsvin gnager av sin mattes lugg…
En servitris får sparken för att hon tagit emot dricks på 4 400 och vägrat dela den med sina kollegor (+VIDEO) Hon klassas som ett barn med inlärningsproblem i skolan, men sedan kommer det fram att hon har lika hög IQ som Einstein

Ett marsvin gnager av sin mattes lugg medan hon sover och bilderna är verkligen roliga

15 December 2021 • Av sofia
2.557
Advertisement

Vi har alla vår egen tolkning av vad det innebär att vara i sällskap, det finns de som spenderar sin tid med sin partner eller sina bästa vänner, eller med sina släktingar. De människor som istället tenderar att leva lite mer avskilt söker ofta sällskap hos lurviga fyrbenta små vänner. Oavsett om det rör sig om en hund, en katt eller ett marsvin spelar det ingen roll, ett djur i hemmet kan verkligen göra skillnad. Gara Sullivan vet detta mycket väl, en frisör och kosmetolog från Kentucky som en morgon hittade en mycket oväntad överraskning... i sin egen panna!


Hon heter Gara Sullivan och är en tjej som bor och arbetar i Kentucky i USA och hennes bästa vän är ett lurvigt litet marsvin som heter Gabby. En av de saker som hon brukar göra när hon tillbringar sina kvällar ensam hemma är att dricka sig full och lägga sig på sängen framför tv:n och mysa med sitt favoritmarsvin. På Thanksgivingnatten hände en absurd sak, men Gara märkte det först nästa morgon, när hon vaknade och såg sig själv i spegeln: en hårslinga från luggen hade blivit helt avgnagd av hennes lilla Gabby!

När flickan såg sig själv i spegeln nästa morgon trodde hon att hon fortfarande var bakfull, men istället var det inte alls så: en hårslinga i höjd med luggen hade blivit helt avgnagd och "den skyldige" var hennes lilla Gabby, som troligen under natten hade bestämt sig för att ta på sig rollen som "frisör" och klippa sin mattes hår.

Men varför i hela fridens namn hade marsvinet gjort något sådant med sin mattes hår? En upprörd men samtidigt road Gara visste inte vad hon skulle tro, så hon la upp en kort video på TikTok där hon visade den saknade slingan för sina användare och följare för att be dem om hjälp med att försöka förstå det konstiga beteendet hos hennes husdjur.

Advertisement
En av användarna förklarade till slut för Gara Sullivan att gnagare, särskilt marsvin, mycket ofta tenderar att gnaga och ta bort hårstrån som finns på sina kamraters "lugg", orsaken till detta beteende ligger i det faktum att genom att göra så tar marsvinen bort ett fysiskt hinder från sina ögon, medan det även finns teorier om att de genom att agera på detta sätt dominerar det andra djuret.
 
Vid det här laget kan man ju undra vilket "budskap" lilla Gabby ville förmedla till sin matte den natten?

 

 
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack