Hon går ner i källaren och hittar 90 stycken skallerormar som gömde sig under plankorna - TittaPaVideon.se
x
Hon går ner i källaren och hittar…
Varje kväll öppnar kyrkan sina dörrar för mer än 200 hemlösa och erbjuder dem en säker plats att sova på Han kommer hem efter några dagar och upptäcker att någon har bytt lås - lägenheten har sålts utan att han visste om det

Hon går ner i källaren och hittar 90 stycken skallerormar som gömde sig under plankorna

05 November 2021 • Av sofia
2.086
Advertisement

Bland de många rädslor som lever i människans sinne finns det ofta en irrationell rädsla för ormar. Oavsett om de är långa eller korta, om de kryper i ett vetefält, i en skog eller inne i ett hus, har de alltid gjort ett starkt intryck på oss människor och vi vågar verkligen inte föreställa oss vad som skulle kunna hända om vi mötte en på vår väg, skulle vi fly? Faktum är att kvinnan som är huvudpersonen i denna absurda historia verkligen råkade ut för något jobbigt, men som tur var kunde hon ringa efter hjälp direkt!

via: ABC News

Den otroliga händelsen ägde rum i Santa Barbara i Kalifornien, när en rädd kvinna omedelbart kontaktade Alan Wolf, en reptilexpert från den lokala föreningen för reptilräddningar i Sonoma County. I andra änden av luren berättade kvinnan för Alan att hon hade hittat 90 skallerormar i sin källare. Hur kunde något sådant vara möjligt? Experten, som var extremt förvånad, ville veta mer om situationen och därför bestämde han sig för att ta sig till kvinnans hem för att hjälpa henne att bli av med dem på ett säkert sätt med sin utrustning.

När Alan kom och genomsökte källaren hemma hos kvinnan från Santa Barbara, kunde han knappt tro sina ögon, det var verkligen sant att en stor grupp skallerormar hade bosatt sig i källaren hemma hos kvinnan som hade ringt honom. Som tur var hade han all nödvändig utrustning med sig för att försiktigt fånga dem utan att skada dem, så han drog ut dem en efter en, men det tog nästan fyra timmar totalt att befria hela källaren från alla dessa ålande och farliga reptiler!

Alan Wolf berättade på Facebook: "Jag är chef för ett reptilhem i Sonoma County, Kalifornien, och förra veckan fick jag ett samtal från en kvinna som sa att hon hade ormar under sitt hus. Efter det att jag gått ner i hennes källare, efter 3 timmar och 45 minuter av hårt arbete, är det här vad jag kom ut med, 59 små skallerormar och 22 fullvuxna skallerormar. Den enda arten vi har i norra Kalifornien här är en skallerorm från norra Stilla havet."

Vem vet vad den stackars kvinnan måste ha tänkt när hon gick ner i husets källare och hittade 90 krypande små gäster som stirrade på henne och väntade på att få mat. Vi skulle ha flytt av rädsla, vad skulle du ha gjort?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack