x
Vem av dessa tre är mamman? Kvinnan…
Hon vill inte gå på skoldansen på grund av mobbarna, men 120 motorcyklister eskorterar henne som att hon var en prinsessa Varje kväll öppnar kyrkan sina dörrar för mer än 200 hemlösa och erbjuder dem en säker plats att sova på

Vem av dessa tre är mamman? Kvinnan är så ungdomlig att människor har svårt att skilja henne från hennes tonårsdöttrar

06 November 2021 • Av sofia
2.286
Advertisement

Det finns unga kvinnor, som väljer att klä sig på ett "ungdomligt" sätt och som lyckas behålla ett sätt som även får dem att verka yngre än vad de är, medan det finns kvinnor som inte ens verkar bli berörda av tidens gång. Kienya Booker är en av dessa kvinnor. Hon är vacker och nästan tonårsliknande med två döttrar på 16 och 18 år som det är svårt att urskilja henne från. Kienya är en 40-årig mamma med ett så ungdomligt utseende att hennes bilder tillsammans med sina döttrar har lämnat hundratals användare med en stor fråga: vem är mamman av de tre tjejerna på bilden? Vid det här laget är det nästan omöjligt att gissa vem som är Kienya och vilka som är hennes tonårsdöttrar.


Encouraging women of all ages, and young girls to embrace who they are. How to take care of themselves, to love...

Pubblicato da Kienya Booker su Venerdì 8 dicembre 2017

Denna unga mamma visar inga tecken på åldrande och flera användare har till och med undrat huruvida hennes bilder är retuscherade. Hennes skönhet och det faktum att hon är i mycket god form är verkligen avundsvärt, eftersom hon verkligen verkar ha hittat ungdomens elixir. Faktum är att folk ofta misstar henne för en av hennes döttrar, medan användare på webben inte kan förstå vilken av de tre kvinnorna som faktiskt är Kienya, mamman. Det säger sig självt att Kienya är full av beundrare på sociala medier, men hennes popularitet ökade i samband med att en av hennes döttrar la upp ett foto på henne med sina döttrar.

Mamma och döttrar är de första som skämtar om denna likhet och Kienyas ungdomliga utseende, så mycket att de tog flera foton tillsammans för att sätta människor i svårighet. "Vem är mamman?" – det är inte alla som kan ge ett enkelt svar på den frågan!

Kienya kunde uppenbarligen bevara sin skönhet och ungdom genom att ta hand om sig själv. Kvinnan har även vunnit en viss popularitet tack vare Youtube-kanalen där hon ger råd om klippning och hur man snabbt och enkelt behåller "naturligt hår".

Advertisement

En del användare har skrivit till henne att de absolut inte tror på hennes ålder när de tittar på bilderna med hennes döttrar och att de gärna skulle vilja se födelsebeviset med egna ögon: "Du ser för ung ut för att vara deras mamma". Men istället är Kienya deras mamma - en kvinna som, samtidigt som hon bär smink och klär sig på ett ungdomligt sätt, aldrig förlöjligar sig själv, eftersom hon är vacker på ett naturligt sätt.

Kände du igen Kienya på bilderna?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack