Föräldrarna "ockuperar" bänkarna i en park för en fest

av sofia

01 Juni 2023

Föräldrarna "ockuperar" bänkarna i en park för en fest
Advertisement

Vem älskar inte att ta en promenad i parken, i skuggan av vackra träd som smeks av vinden? Förmodligen väldigt få av oss. Ren luft, frodig grönska och varm sol är delar av en sund livsstil som många människor följer. En annan fördel med gröna öppna ytor är att de i allmänhet är offentliga platser som är öppna för alla. Så skogar och framför allt parker är utmärkta miljöer att besöka för att tillbringa trevliga stunder i med familjen.

Om du inte hittar en allmän plats som redan är "bokad" av någon som "förbjuder" dig att använda ett utrymme som bör vara tillgängligt för alla.

via Mirror

Advertisement
mildlyinfuriating/Reddit

mildlyinfuriating/Reddit

Detta är exakt vad som hände i historien som vi nu ska berätta för dig. En familj bestämde sig medvetet för att ockupera 3 stora bord i en offentlig park. På en lördag.

För att vara exakt placerade de ut dekorerade dukar på dessa bord utan något annat och lämnade sedan en lapp på varje bänk på träplankorna som användes för att sitta.

På lappen fanns ett ganska "hårt" meddelande där de "ombad" främlingar att hålla sig borta från de där borden: "reserverat för en födelsedagsfest. Vänligen respektera utrymmet vi har organiserat, sitt inte här. Det är en fest för en liten 4-åring, var inte den som förstör detta. Tack", stod det på varje papper. Många accepterade inte alls denna begäran och det fanns dessutom något som gjorde det hela ännu mer oacceptabelt.

Advertisement
mildlyinfuriating/Reddit

mildlyinfuriating/Reddit

Faktum är att hela familjen som hade organiserat festen ockuperade den offentliga platsen i hela 6 timmar utan att någon av dem dök upp!

Så småningom kom de dit och startade vad som definierades som en minst sagt "högljudd" fest. De hade placerat en förstärkare som spelade hög musik som var tydligt hörbar även i områdena runt omkring evenemanget.

Upprörd över denna attityd tog en person bilder och la sedan upp hela historien på ett välkänt forum. Många blev förvånade och kritiserade starkt familjens agerande: "Jag kan förstå tanken på att komma först till en offentlig plats för att säkra ett visst utrymme, men att ockupera dessa bord i timmar utan att faktiskt använda dem har hindrat så många människor från att vara kunna använda dem, inte riktigt schysst," skrev en användare; "Det är som att boka en plats för att spela biljard klockan 07.00 och sedan bara dyka upp klockan 13 för att spela - det är absurt!" skrev en annan.

Kort sagt, alla tyckte att familjens beteende var olämpligt och till och med parkvakterna gick dit för att säga till dem.

Source:

Reddit

Advertisement