Två män på stranden hjälper pappan till en rörelsehindrad kille som vill bada i havet - en dröm som går i uppfyllelse - TittaPaVideon.se
x
Två män på stranden hjälper pappan…
Den här killen med en passion för att klättra återvinner trasiga rep och förvandlar dem till hundkoppel De jagar bort honom från hyddan som han har bott i i 30 år - en 80-årig man tvingas leva på gatan

Två män på stranden hjälper pappan till en rörelsehindrad kille som vill bada i havet - en dröm som går i uppfyllelse

22 Augusti 2021 • Av sofia
1.421
Advertisement

Att förundras över havets oändlighet är en underbar känsla som de flesta människor känner under sina första levnadsår. Det är alltid väldigt spännande att se våra barns reaktion när de möter havet för första gången i sitt liv, men även om det ibland kan verka självklart är det inte alla som har turen att möta havets vågor i tidig ålder.

På nätet stöter vi på rörande historier varje dag, men den som vi ska berätta idag kommer att gå rakt in i ditt hjärta. Vi pratar om historien om Jonathan, en pojke som lider av ett allvarligt fysiskt funktionshinder och som aldrig har haft möjligheten att ta ett bad i havet under hela sitt liv. En dag lyckades han äntligen förverkliga sin stora dröm tack vare den omtänksamma hjälpen från två badvakter.

Denna rörande scen filmades av andra badgäster och publicerades på nätet och blev snabbt viral. Jonathans pappa försökte med all sin styrka bära ner sin son i vattnet för att hjälpa honom att ta sitt första dopp i havet. Tyvärr, med tanke på att pojken redan nått vuxen ålder, var det riktigt svårt att göra detta helt ensam.

Havet var inte särskilt lugnt den dagen och vågorna slog mot strandkanten, så att hålla Jonathan på fötter blev allt svårare för hans pappa. Bland de människor i vattnet som hade närmat sig för att titta på scenen fanns det två av dem som var fast beslutna att hjälpa honom. Utan att tveka tog de pojken och bar honom till ett område inte alltför långt från strandkanten.

En dröm som går i uppfyllelse

Pappan lät de två männen hjälpa Jonathan och blev synligt rörd av att se sin sons känslor när vågorna försiktigt rörde hans kropp.

Utan tvekan bidrog dessa två främlingar till att göra Jonatans första dag på stranden mycket mer speciell än förväntat, vilket gav honom små stunder av lycka som för alltid kommer att vara outplånliga i hans hjärta. Kanske tillbringade de två männen en sista dag på stranden innan en ny period full av åtaganden skulle börja, eller så njöt de helt enkelt av några timmars välförtjänt avkoppling efter en mycket stressig vecka. Det som är säkert är att de istället för att spendera tid för sig själva föredrog att lägga några minuter av sin tid på att hjälpa en person i svårighet.

Advertisement

Man får ofta höra att man bör välja väl vad man vill göra med sin tid, eftersom det anses vara en av de mest värdefulla tillgångar vi har. Utan tvekan är det viktigt att spendera tid för sig själv, men med tanke på Jonatans leende kan vi garanerat säga att den tiden man lägger på att göra något gott och hjälpa någon i nöd aldrig är bortkastad.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack