En söt liten hund hjälper sin matte att handla genom att bära en behållare med sina tänder - TittaPaVideon.se
x
En söt liten hund hjälper sin matte…
Den här mannen gör en otrolig resa med sin siberian husky - de har färdats 5000 kilometer

En söt liten hund hjälper sin matte att handla genom att bära en behållare med sina tänder

23 Augusti 2021 • Av sofia
1.834
Advertisement

Sedan antikens tider har det pågått en stark debatt om djur och deras förmåga att tänka rationellt. Det finns de som säger att de inte har denna förmåga och att deras liv styrs av deras instinkter och sedan finns det de som istället bestämt tror att en del djur, till exempel hundar, är intelligenta nog att förstå hur de ska bete sig i vissa situationer. Berättelsen om denna colombianska hund som vi ska dela idag fick oss att tänka efter, eftersom den sågs utföra en gest som nästan verkade mänsklig när den hjälpte sin matte att bära maten.

En scen som alla blev rörda av

I videon som en tjej lade upp på TikTok ser vi den lilla hunden upptagen med att bära en slags behållare åt sin matte, som under tiden promenerar framför honom med två matkassar i händerna. Scenen blev snabbt viral och blev ännu roligare av att den spanska versionen av Disneylåten från Toy Story  "You've got a friend in me" spelas i bakgrunden.

Vi vet inte om hunden bär på något tungt eller inte, men när vi tittar på den verkar den bedårande lilla lurviga hunden inte alls trött, tvärtom går den lyckligt bakom sin matte utan att stanna en enda sekund. Oavsett om det är intelligens eller instinkt på grund av tacksamhet mot kvinnan, verkar det ganska uppenbart för oss att den lilla hunden har förstått hur mycket hans hjälp kan vara viktig för henne och att hon säkert kommer att belöna honom ordentligt för hans trogna närvaro.

Förutsägbart nog har videon blivit populär på nätet och har spridits både som video samt på många andra webbplatser där det till och med har skrivits artiklar om den. Det råder inte någon brist på kommentarer från personer som berömmer den lilla hunden och hans lojalitet mot sin matte.

Det händer ju inte varje dag att man får bevittna en sådan scen!

Advertisement

Denna historia ger oss en ytterligare förklaring till varför hundar anses vara människans bästa vän och om det fortfarande finns någon där ute som tror något annat kommer den förmodligen att börja tivla efter att ha läst den här historien.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack