Den här urgulliga polishunden kan inte sluta sova ens när han ska svära sin ed - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här urgulliga polishunden kan inte…
7 saker som vi har tagit för givet och som vi nu saknar väldigt mycket 7 användbara tips som hjälper oss att hålla maten färsk så länge som möjligt

Den här urgulliga polishunden kan inte sluta sova ens när han ska svära sin ed

Av sofia
2.415
Advertisement

En polishunds liv är verkligen inte enkelt. Dessa pålitliga djur, alltid vid polisens sida, spelar en mycket viktig roll i brottsbekämpningen. Brody vet detta mycket väl, den underbara och söta valpen som blivit "adopterad" av Bristol Police Department på Rhode Island.

Han fick en mycket speciell uppgift, nämligen att trösta människor och agenter, som en terapihund gör. För att förstå orsaken till detta val räcker det med att man tittar på honom. Brody är helt enkelt bedårande, med sitt mjuka sätt och sitt nästan gosedjursliknande utseende. För honom, samt för hans fyrbenta kollegor, har det blivit dags att svära en ed och officiellt gå med i polisstyrkan. Just vid det här tillfället bestämde hans sig för att syssla med sitt favorittidsfördriv, nämligen att sova!

Det tog bara några timmar för videon från ceremonin med denna fantastiska valp att bli populär på nätet. Det är inte svårt att tro med tanke på att hunden under ceremonin sov rofyllt på ett bord, med två agenter bakom sig som presenterade honom som deras terapeassistent.

När allt kommer omkring så är Brody sån. När han inte sysslar med att leka och trösta människor, tillbringar han mycket, men mycket tid, med att slumra och även medan han sover, kan han inte låta bli att vara bedårande.

Advertisement

K9 Brody Swearing in Ceremony 4/6/2020

Pubblicato da Bristol, R.I. Police Department su Lunedì 6 aprile 2020

Människor, enligt vad poliserna som tar hand om honom berättar, ler genast när de ser honom. Denna valp lyckas dag för dag att hålla humöret på den avdelning som han tillhör uppe, även under de svåraste stunderna.

Att krama honom och klappa honom är verkligen en form av terapi och videon med honom som glatt sover medan han borde ha varit vaken och närvarande får oss bara att le. Vi önskar denna söta och speciella lilla polis allt det bästa i livet!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack