De hittar två gömda lådor medan de renoverar hemma och upptäcker att de innehåller sedlar för ett värde på 45 000 dollar - TittaPaVideon.se
x
De hittar två gömda lådor medan de…
Hon blir gravid när det är lockdown och föder fyra barn på mindre än ett år Vid 14-års ålder vinner hon guldmedalj i OS:

De hittar två gömda lådor medan de renoverar hemma och upptäcker att de innehåller sedlar för ett värde på 45 000 dollar

08 Augusti 2021 • Av sofia
7.076
Advertisement

De bästa sakerna i livet är också de mest oväntade. Föreställ dig att du äntligen kommer in i ditt nya hem, vill renovera trätaket och av en slump hittar några gamla resväskor och lådor som i åratal har dolt en förmögenhet som går över alla förväntningar. Detta är exakt vad som hände med ett ungt par som flyttade in i ett hus som bara väntade på att bli renoverat...

De nya hyresgästerna bestämde sig för att dokumentera den extraordinära upptäckten med vare ett riktigt "fotoalbum" som de sedan publicerade på Imgur komplett med bildtexter som berättade exakt vad de hittade inuti trätaket i husets källare, en gammal byggnad byggd på avlägsna 40-talet

Efter att ha blivit tvugna att göra en omedelbar renovering av taket bestämde paret att de helt skulle ta bort och montera ned träpanelerna i taket. Efter att ha tagit bort några, upptäckte de något som till en början kändes lite obehagligt men som sedan visade sig vara en riktig skatt. Bland träbjälkarna fulla av mögel och damm fanns en låda som kunde innehålla i princip vad som helst!

Advertisement

De tog omedelbart ner den gamla resväskan för att öppna den. Paret var mycket nyfikna och inuti hittade de inledningsvis några omslag av vaxpapper, under vilka flera blad med tidningar låg med ett något avlägset datum: 25:e mars 1951. Inslagna i tidningar, låg flera paket med vaxpapper som dolde och skyddade en ovärderlig skatt bestående av sedelbuntar!

Dessa sedelbuntar var inte alla med 20 dollarsedlar, det fanns till och med grupper som innehöll sedlar värda 50 och till och med 100$ i kontanter. Hur mycket pengar rörde det sig om egentligen? Vad skulle paret göra nu med alla dessa pengarna som säkerligen inte tillhörde dem?

De började inledningsvis med att ta kontakt med en advokat för att ta reda på om de pengarna kunde betraktas som deras egendom efter alla dessa år och en numismatisk expert för att beräkna det faktiska värdet av alla dessa sedlar!

Men överraskningarna tog inte slut där för efter en veckas kontinuerligt renoveringsarbete hittade paret en andra väska mellan träbjälkarna i källartaket. Den här väskan var ännu tyngre än den första och när den öppnades hittade de ännu fler sedlar än i den föregående.

Advertisement

Till sist bekräftade advokaten för det lyckliga paret att pengarna tillhörde dem och den numismatiska experten bekräftade för dem att minst tio av sedlarna de hade hittat var fyra gånger mer värda idag än de varit på den tiden.

Advertisement

I allt detta stod dessa unga hyresgäster plötsligt med en summa i sina händer på cirka 45 000 dollar, pengar som omedelbart sattes in på banken. Snacka om tur!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack