Han ger sitt ex en blombukett för att tacka henne för att hon varit mamma till hans barn och blir utskrattad på nätet - TittaPaVideon.se
x
Han ger sitt ex en blombukett för att…
Den här mamman blev på ett oväntat sätt gravid med sitt sjätte barn under klimakteriet

Han ger sitt ex en blombukett för att tacka henne för att hon varit mamma till hans barn och blir utskrattad på nätet

04 Augusti 2021 • Av sofia
986
Advertisement

Det är inte lätt att hantera en kärleksrelation som tar slut och som du är medveten om inte kommer att bli långlivad. När vi börjar tänka på hur mycket tid och energi vi har lagt ned på att få förhållandet att fungera med den andra personen, kan vi inte undgå att inse att vi kanske har misslyckats med något. Men vi får inte tappa hoppet för även om en del relationer förr eller senare oundvikligen tar slut blir en viktig relation en lärdom som kan lära oss många viktiga saker i livet.

via: Today

Tänk dig att den här mannen kritiserades hårt för att ha gett en vacker blombukett till sin ex-partner på hennes födelsedag. I verkligheten var denna gest, som mannen själv underströk i ett inlägg på facebook, inte något han gjorde för att komma närmare henne och inte heller för att få uppmärksamhet, tvärtom!

Billy Flynn själv förklarar orsaken på facebook: "Idag är det min ex-frus födelsedag. Jag gick upp tidigt och gick för att köpa blommor och ett födelsedagskort. Jag hjälpte mina barn att förbereda en god frukost. En del skrattar åt mig för att jag fortsätter göra allt detta, även om relationen mellan oss är över. Jag kommer att tala om en gång för alla varför jag gör det.

Jag försöker uppfostra mina två små söner på bästa sätt. Hur de ser på kvinnor och kärlek beror på hur jag behandlar min fru. I mitt fall är det jag försöker lära dem ännu mer viktigt, eftersom vi två är skilda."

Inlägget fortsätter sedan med dessa ord: "Så om du känner att du inte föregår med gott exempel när det gäller ditt beteende för dina barn, stanna upp och gör allt för att göra det. Du måste alltid vara ett gott föredöme för dem. Det är mycket viktigt. Snälla fostra bra män och fostra starka kvinnor. Världen behöver dem, nu mer än någonsin! "

Billys ord får oss att tänka efter. Trots att han varit skild sedan en tid tillbaka med sin fru, fortsätter hon att vara den kärleksfulla mamman till hans två barn. Hon kommer alltid att vara mamma till hans barn och även om hon inte längre är en del av hans dagliga liv är hon fortfarande en av de viktigaste personerna i hans liv och av denna anledning förtjänar hon enorm respekt. Kanske bara genom att helt enkelt säga "Tack" för allt hon har gjort för att uppfostra hans barn med en vacker blombukett.

Bra gjort Billy!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack