En mobbare slänger hans skor i toaletten men en skolkamrat bestämmer sig för att köpa ett nytt par åt honom - TittaPaVideon.se
x
En mobbare slänger hans skor i toaletten…
En äldre man tar med sig sin gamla hund till veterinären i en barnvagn

En mobbare slänger hans skor i toaletten men en skolkamrat bestämmer sig för att köpa ett nytt par åt honom

04 Augusti 2021 • Av sofia
1.117
Advertisement

Vänliga gester mot människor som är mindre lyckligt lottade än oss själva är det som gör oss värda att kallas människor. Egenskaper som medkänsla, empati och solidaritet är inte något som alla sitter inne med. Av denna anledning är varje hand som sträcks ut till våra medmänniskor ett tecken på hur mycket vi människor kan förändra den värld vi lever i och naturligtvis kan vi framförallt förändra den till det bättre. Vi vill varna dig om att den rörande historien vi ska berätta för dig idag förmodligen kommer att få dig att fälla en tår.

Huvudpersonen i den här historien heter Tanner, han är en amerikansk tonåring, och varje dag i skolan drabbas han av kraftiga mobbningsattacker. Den senaste var verkligen droppen då pojken blev offer för en hemsk och elak episod. En skolkamrat i hans ålder hade beordrat honom att kasta sina två gympaskor i toaletten. Tanners mamma, Meghan Hendrix, blev både chockad och förkrossad på samma gång när hon väl fick veta vad som hade hänt "Förra veckan i skolan ombads Tanner av någon att ta sina skor och slänga dem i toaletten. Detta krossade absolut mitt hjärta som mamma..."

Men lyckligtvis hade någon från gymnasiet som Tanner Hendrix gick på fått reda på vad som hade hänt den stackars pojken, och bestämt sig för att ingripa, men den här gången med vapen såsom vänlighet och empati. En pojke i femte klass vid namn Skyler knackade på familjen Hendrix hus en natt för att överraska familjen, men framförallt Tanner. Han dök upp utanför deras dörr med ett par helt nya sneakers, avsedda för den stackars mobbade tonåringen.
 
Mamma Meghan blev djupt rörd av den gesten, så pass mycket att hon aldrig kommer att sluta tacka Skyler för den vänlighet han visade: "Jag kommer alltid att vara tacksam mot den här pojken för att han finns där för Tanner och för att han påminner oss om vad det innebär att vara en bra människa! "
 
 
 
Advertisement

Pubblicato da Meghan Hendrix su Venerdì 6 novembre 2020
En enkel och rörande berättelse som dock är värd mycket mer än tusen ord. En gest gjord av medkänsla och empati kan verkligen göra skillnad och göra dagen för en mindre lyckligt lottad person praktiskt taget oförglömlig.
 
Vi är säkra på att Tanner för alltid kommer att vara tacksam gentemot Skyler för denna oväntade och verkligen välkomna gåva. Bra gjort!
 
 
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack