Den här hunden och hans lilla matte har ett så starkt band att de inte längre kan sova utan varandra

sofia

18 Augusti 2021

Den här hunden och hans lilla matte har ett så starkt band att de inte längre kan sova utan varandra
Advertisement

Hur många gånger har vi låtit oss övertygas av stereotypen att pitbullen är en farlig och aggressiv hund? Faktum är att denna hundras beter sig precis som alla andra raser, allt beror på hur de uppfostras och uppföds. För de mer skeptiska, vill vi idag berätta historien om Lebowski, en söt pitbull med ett hjärta av guld som gjorde livet för Scarlett, hans 8-åriga lilla matte, lite lyckligare.

Scarletts föräldrar välkomnade lilla Lebowski till sitt hem när deras dotter bara var 4 år, när de räddade honom tillsammans med alla hans syskon. För att låta nykomlingen hålla kontakt med sina syskon träffas Scarletts föräldrar en gång i månaden med de andra familjerna som har adopterat syskonen, så att de kan få vara tillsammans trots sina separata liv.

via portaldoanimal.org

Advertisement

Men pitbullens favoritkamrat är utan tvekan hans lilla matte. De tillbringar hela dagar tillsammans utan att någonsin dela på sig, som om de inte längre kunde klara sig utan varandra. Bland de tusen saker som Scarlett och Lebowski gör tillsammans finns det en som tar rekordet i gullighet, nämligen att de gosar och somnar tillsammans varje kväll. Medan andra barn sover bredvid sina favoritgosedjur, skulle den här lilla tjejen aldrig kunna sova utan sin kära lilla hund.

Efter fyra år tillsammans är Scarlett mer och mer förälskad i sin pitbull och säger väldigt söta saker om honom som: "Att få växa upp med honom är det bästa som någonsin hänt mitt hjärta". Hon är ett mycket empatiskt barn som, förutom att ge sin lilla hund ett hem, också gav honom en vän för livet.

Trots alla stereotyper har Lebowski lyckats bevisa att även en pitbull kan växa upp i en familj där det finns barn (om de uppfostras på rätt sätt så klart). Den här lilla hunden är inte bara snäll och väluppfostrad med sin familj, men är även väldigt blyg för främlingar.

På bilderna som publicerades på Scarletts instagramsida (som sköts av hennes mamma), ser man förutom de roliga bilderna på förklädnaderna mellan Lebowski och hans lilla matte, finns det också foton och videor där de två sover tillsammans. Det verkar som om deras sömn är synkroniserad och varje gång Scarlett somnar verkar det som att hennes lilla hund inte kan låta bli att göra detsamma.

Ibland, förutom att sova vid Scarletts fötter, sover Lebowski bredvid henne, vilar huvudet på hennes ben eller kramar om henne, som om han vore ett levande gosedjur som vill hålla hennes drömmar säkra. Omöjligt att inte bli rörd av dessa förtjusande bilder.

Advertisement

Efter att ha nått 110 tusen följare, börjar Scarletts föräldrar gradvis lyckas i sin avsikt, det vill säga att sprida budskapet att pitbullhundar är kärleksfulla hundar precis som alla andra och att de förtjänar att ha en familj utan att bli offer för någon gammal stereotyp. Trots allt, eftersom man brukar säga att man inte kan döma en bok efter omslaget, varför skulle man då döma en hund efter dess ras?

Advertisement