En gullig golden retriever tar hand om sina ägares dotter som att den vore en barnvakt

av sofia

12 September 2021

En gullig golden retriever tar hand om sina ägares dotter som att den vore en barnvakt
Advertisement

Det finns videor som verkligen värmer hjärtat och det här är garanterat en av dem! Om du inte tror oss, se med egna ögon hur denna fantastiska golden retriever tar hand om sin ägares dotter. Det är helt otroligt att se hur hunden följer den lilla flickan i alla hennes vardagliga aktiviteter och försöker skydda henne och hjälpa henne på alla sätt. Tvättar den lilla tjejen ansiktet? Då hämtar hunden hennes handduk för att torka det. Kliver den lilla tjejen upp på en pall? Då agerar hunden som motvikt så att hon inte ska ramla. Flickans föräldrar som till en början knappt kunde tro sina ögon har filmat hunden som beter sig precis som en perfekt barnvakt.

via Cute Babies and Pets

Advertisement
Cute Babies and Pets

Cute Babies and Pets

Golden retriever är en lekfull, intelligent och lydig hundras. Om de är väluppfostrade är de alltid redo att tillgodose ägarens önskemål. De kan anpassa sig mycket väl till familjelivet men är också mycket aktiva. De är alltid redo för en promenad.
Vanligtvis är en annan anledning till att golden retrievers är perfekta för barn att de beter sig som valpar även efter det att de blivit vuxna.

Advertisement
Cute Babies and Pets

Cute Babies and Pets

Men så är det inte riktigt med den hund vi vill berätta om nu. Tvärtom är denna golden retriever mycket mogen och extremt ansvarstagande! Hon gör ett mycket bättre jobb än en perfekt barnvakt, med ett otroligt tålamod och är dessutom jättegullig. Föräldrarna till den lilla flickan har filmat några av de saker som deras lilla dotter gör för att visa hur hunden oroar sig och håller den lilla flickan under uppsikt. Hela tiden verkar hunden vara fokuserad på den lilla flickans säkerhet och flickan återgäldar hundens omtanke på ett sätt som bara en treåring kan göra.
 
 

Cute Babies and Pets

Cute Babies and Pets

Vi är vana vid att tänka på hundar som ett hjälpmedel för blinda, för dem som tappat bort sig i snön, för räddningar till sjöss utan att nämna alla de hundar som används i polisarbete.
Men att se den här hunden tillägna den lilla flickan samma uppmärksamhet som en barnvakt är verkligen rörande. En sak som är säker är att denna typ av hund allt oftare används för husdjursterapi eller som känslomässigt stöd för psykiskt bräckliga människor. Deras närvaro är en källa till glädje och trygghet för känsliga själar.

Cute Babies and Pets

Cute Babies and Pets

Förvisso har föräldrarna till den lilla flickan hittat en ekonomisk lösning för ta hand om sin dotter. Nu när hon övervakas av deras golden retriever kan de sova lugnt med vetskapen om att deras älskade hund alltid kommer att finnas där när det behövs!

Advertisement