En pitbull hugger tag i blöjan på ett barn och räddar honom från ett brinnande hus (+VIDEO)

av sofia

09 November 2021

En pitbull hugger tag i blöjan på ett barn och räddar honom från ett brinnande hus (+VIDEO)
Advertisement

Vem har sagt att pitbull är en aggressiv hundras som inte borde komma i närheten av människor? Denna extraordinära räddningshistoria kommer garanterat att få dig att ändra dig och övertyga dig om att det sociala stigmat och fördomarna mot vissa hundraser ofta kan vara minst sagt ogrundade. Huvudpersonerna i denna otroliga berättelse är en pitbull som heter Sasha och en sju månader gammal flicka som heter Masalaiah...

via ABC 7 News

Advertisement

Look ➡️➡️Pitbull drags baby through diaper and rescues! 🔽🔽 We Love Pitbull 😍😍😍

Pubblicato da OMGPets su Giovedì 1 agosto 2019

Händelseförloppet under den ödesdigra natten den 3:juni 2018 berättas av mamman till den sju månader gamla bebisen, Latana Chai, det omedvetna offret för en stor brand som startade från grannens hus en sommarkväll i en  av Kaliforniens förorter. Kvinnan märkte att något var fel från det ögonblick då Sasha, hennes åtta månader gamla pitbull, började skälla ihärdigt och skrapa på ytterdörren utanför trädgården, klockan var nästan midnatt.

När Latana insåg att något inte var som det skulle gick hon ner, kollade om allt var okej men såg sedan ett moln av glödande rök som kom från grannens hus och sakta spred sig mot hennes hem, hunden ville alltså varna henne för att branden var på väg att nå dem också!

Advertisement
Wikimedia/Not The Actual Photo

Wikimedia/Not The Actual Photo

Latana Chai sprang skräckslagen genast upp till övervåningen i sitt hem för att rädda sin sju månader gamla dotter, vem vet vad som kunde ha hänt om hunden inte hade varnat dem!

Men innan hon insåg att någon redan hade tänkt på barnet, insåg kvinnan hur modig deras pitbull hade varit eftersom han redan hade gått in i Masailahs sovrum och släpade ut henne ur sängen, dragit henne i blöjan och sedan sprungit ner och ut från huset för att se till att de var säkra från lågorna som var på väg att spridas även till deras hem.

Efter att brankåren lyckats få kontroll över branden sa Latana Chai lättad: "Min pitbull Sasha räddade oss alla, mig och den lilla flickan. För om det inte varit för henne tror jag inte att någon av oss som bor i dessa lägenheter skulle ha märkt något och vem vet vad som skulle ha hänt om min hund inte hade bestämt sig för att skälla och skrapa så ihärdigt på min dörr!"

Slutet gott, allting gott och ett speciellt tack går till denna mycket modiga pitbull, som inte tvekade en sekund med att greppa den sju månader gamla bebisen från blöjan för att rädda henne!

Advertisement