En mamma lyckas inte fylla bassängen inför sin dotters födelsedag, men brandkåren ingriper och räddar dagen - TittaPaVideon.se
x
En mamma lyckas inte fylla bassängen…
En caféägare tar loss ett parasoll från uteserveringen för att eskortera hem en kund i regnet En telefontekniker hjälper en mamma i svårighet att ta sin sjuka son i famnen

En mamma lyckas inte fylla bassängen inför sin dotters födelsedag, men brandkåren ingriper och räddar dagen

13 Augusti 2021 • Av sofia
517
Advertisement

En mamma i North Carolina från staden Charlotte fick på ett oväntat - och otroligt - sätt hjälp med att fylla dotterns uppblåsbara pool på hennes födelsedag. En perfekt dag, både för den varma solens skull som lyste upp trädgården, samt för lyckan hos de små gästerna som var bjudna och som snart skulle ha börjat festen med ett dopp i poolen full av vatten. Synd bara att mamman inte hade funderat över hur hon skulle fylla den!

Naturligtvis, av all de människor som kunde ha hjälpt henne skulle hon aldrig ha kunnat förvänta sig... brandkårens ingripande!

För barn finns det inget roligare än att leka i vattnet i trädgården en varm sommardag. Problemet är att det inte alls är lätt att fylla en pool med vatten. Tänk bara att för en av de mindre poolmodellerna behöver du nästan 1000 liter vatten! För den här mamman behövdes dock många fler med tanke på bassängens storlek.

Kvinnan insåg först när festen redan hade börjat att hon inte hade någon vattenslang och att hon hade underskattat problemet rejält. Så hon började fylla poolen med en kastrull och insåg snabbt att detta skulle ta henne hela dagen. Hennes ansträngningar uppmärksammades dock av brandmännen på den lokala stationen som åkte förbi på gatan. Så de stannade och med hjälp av lite vatten från sin brandbil lyckades de snart fylla den lilla poolen för barnen.

"Föreställ dig barnens glädje", sa Charlotte, "när de såg alla dessa stora män i uniform närvara på festen, fylla bassängen och leka med vatten och spruta det lite på oss alla! Det var ett vackert ögonblick”. Bilderna som publicerats på sociala medier har blivit virala och fått mycket positiv uppmärksamhet. ”Den här typen av gester får dig att känna att livet är underbart”, skrev en läsare, "En liten berättelse som kan röra dig på djupet" skrev en annan person, "eftersom medmänsklighet kan ses i de små sakerna, i viljan att få ett barn att skratta", "Om alla människor betedde sig så här", tillade en annan, "skulle vi ha ett mer rättvist samhälle och skulle alla vara bättre människor."

Brandmännen själva blev överraskade och förvånade över all den uppmärksamhet som denna enkla gest hade fått: "För oss var det en stunds avkoppling", sa en av männen från brandstationen i staden. "Varje dag ingriper vi för att hjälpa befolkningen i mycket olika problem: från kattungar i träd, till evakueringen från ett brinnande hus. Att tjäna andra kräver mycket energi och styrka, men drivs alltid av kärlek till samhället".

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack