Den här 25-åriga modellen är så vacker att hon har fått smeknamnet "Black Barbie"

av sofia

02 Augusti 2021

Den här 25-åriga modellen är så vacker att hon har fått smeknamnet "Black Barbie"
Advertisement

Duckie Thot är en av de mest kända och inflytelserika modellerna under de senaste åren, eftertraktad av många kända designers och av stora märken som vill anställa henne för sina reklamkampanjer. Den unga modellen, född 1995, har till och med fått namnet "den svarta Barbien" inom modevärlden, ett smeknamn som föddes just bakom kulisserna. Men för henne har saker och ting inte alltid varit enkla och orsaken till detta beror först och främst på människors okunnighet och de fördomar som uppstår på grund av människors okänslighet. Hon gav dock inte upp och efter att ha tagit en paus från modevärlden återvände hon till internationella catwalks och idag kan hon verkligen säga att hon är en av de mest berömda modellerna i världen.

Advertisement
Instagram / duckiethot

Instagram / duckiethot

Hennes instagramsida följs av över en miljon människor som naturligtvis skulle vilja ha en kropp och skönhet som den hon har. Duckie Thot är 25 år och bosatt i Australien. Hennes föräldrar flyttade från Sydsudan till denna nya kontinent för att fly inbördeskriget. För henne var det verkligen tur att hon flyttade till Australien med sin stora afrikanska familj (den unga kvinnan har faktiskt 6 bröder och systrar) och det var här hon påbörjade sin modellkarriär. Hennes syster Nikki Perkins roll, som är en berömd youtuber, måste förmodligen ha påverkat hennes val.

Advertisement
Instagram / duckiethot

Instagram / duckiethot

Innan hon blev den berömda "svarta Barbien" tvingades Duckie hantera en modevärld som inte alltid var öppen för mångfald. Det händer ofta att svarta modeller berättar om att de är ensamma bakom kulisserna, i en hel grupp av vita tjejer. Lyckligtvis, även på detta område, förändras saker och ting gradvis och idag försöker vi alltmer lägga fördomarna åt sidan.

Instagram / duckiethot

Instagram / duckiethot

Duckie Thot blev berömd efter att ha tagit tredjeplatsen i den åttonde säsongen av "Australia's Next Top Model" och då var den unga kvinnan bara 17 år gammal. Efter att ha nått sitt mål debuterade Duckie på catwalken år 2017, nu följd av tusentals, till och med miljoner, människor runt om i världen. Många reklammärken fortsätter att kämpa för att hon ska vara en del av deras kampanjer och fansen älskar henne helt enkelt.

Instagram / duckiethot

Instagram / duckiethot

Naturligtvis är Duckie idag en stark och självsäker ung kvinna, som aldrig någonsin skulle låta främlingars kritik trycka ned henne, men för att komma dit hon har nått idag har hon också varit tvungen att arbeta mycket med sig själv.

Ett riktigt föredöme att följa, samt att beundra för sin extraordinära skönhet!

Advertisement