Dessa tvillingar har fyllt 101 år och trots att de bor långt ifrån varandra träffas de en gång i veckan - TittaPaVideon.se
x
Dessa tvillingar har fyllt 101 år och…
Hon får reda på att hennes dotter har Downs syndrom först efter förlossningen:

Dessa tvillingar har fyllt 101 år och trots att de bor långt ifrån varandra träffas de en gång i veckan

07 Augusti 2021 • Av sofia
4.744
Advertisement

Det finns människor i vårt liv som följer med oss under alla våra skeden, som håller oss i handen, ger oss stöd och ger oss råd, kort sagt de människor som aldrig kommer att överge oss. De kan vara nära vänner eller släktingar som verkligen står oss nära, vi talar om våra bröder och systrar. Tänk bara att i Storbritannien finns det två tvillingsystrar som precis fyllt 101 år och aldrig har delat på sig helt trots livets alla händelser!

Happy 101st birthday to twins Edith Dumbleton and Dorcas Tobin who are thought to be the third oldest twins in the UK....

Pubblicato da Age UK su Lunedì 28 giugno 2021
De två systrarna heter Edith och Dorcas, de är båda födda i Banbury och har nyligen firat en mycket viktig och oförglömlig milstolpe tillsammans: tvillingarna har nämligen fyllt 101 år och trots att de bor nästan 130 kilometer ifrån varandra, träffas de minst en gång i veckan, utan att någonsin förlora varandra ur sikte. Edith och Dorcas är tvillingar födda med cirka 45 minuters mellanrum den 20:e juni 1920 i staden Banbury. Dessa engelska kvinnor föddes och växte upp i en mycket enkel familj och deras far, som var ingenjör, gick bort när de bara var 3 år gamla...
 
 

De lyckades båda fira en mycket speciell födelsedag som de aldrig hade kunnat förvänta sig att de skulle fira med sina nära och kära och berättar: ”Det är underbart att vi båda är i den här åldern eftersom vi inte känner någon annan nära 100, så för oss det var otroligt. Vi har fortfarande mycket ork kvar och gör det bästa av denna välsignelse som livet har gett oss!"

Både Edith och Dorcas hade varsin man och flera barn. Edith har tre, medan Dorcas har två. De två systrarna har tillsammans hittills bidragit till att bilda en familj på 13 barnbarn och 22 barnbarnsbarn!

Advertisement

År 2009 delade de två systrarna på sig och har nu under åtta år levt cirka 130 km från varandra. Självklart är hälsan inte längre som den brukade vara, men det faktum att båda har firat 101 år säger mycket om deras hemlighet till ett "odödligt" liv: "Även om vi har levt mycket enkla liv, fanns det mycket att njuta av under hela den här tiden. Vi har båda gått igenom svåra stunder, men vi lyckades ändå ha det bra och njuta av livet!" Än idag träffar de varandra en gång i veckan, trots avståndet och trots ålderdomens besvär.

Följer de någon speciell diet? Faktiskt inte, Edith och Dorcas erkänner att de alltid ätit vad de ville, men att de levt ett liv utan stress och bekymmer. Är kanske detta hemligheten för att bli över hundra år gammal?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack