Plötslig familj - ett homosexuellt par adopterar två barn som föddes med bara en veckas avstånd - TittaPaVideon.se
x
Plötslig familj - ett homosexuellt…
De vet inte att hennes son är sjuk och lämnar en hatfull lapp på hennes bil som står parkerad på en plats reserverad för funktionshindrade Dottern lider av ångest så pappan skriver 690 lappar för att motivera henne och hjälpa henne att hitta sig själv igen

Plötslig familj - ett homosexuellt par adopterar två barn som föddes med bara en veckas avstånd

29 Augusti 2021 • Av sofia
7.148
Advertisement

Hur många par känner att deras liv är tomt om det är utan barn? Och hur svårt och frustrerande kan sökandet efter en adoption eller en surrogatmamma vara? Ibland sker dock ett mirakel. Plötsligt är parets värld fullt av förvirring på grund av ankomsten av en ny bebis eller... fler oväntade barn! Detta är fallet med ett par som består av två unga afroamerikanska homosexuella män vid namn Terrell och Jauris Joseph, vars historia är värd att berätta!

image: Instagram

Terrell och Jauris Joseph är ett homosexuellt par från Atlanta i USA som idag har blivit kända på olika sociala medier, Instagram och TikTok, först och främst tack vare sina två vackra treåriga barn från två olika kvinnor.

Harmonin i deras förhållande har blivit en fantastisk familjesaga som delas på nätet med tusentals följare: "Vår familj är ett enkelt exempel på lycka." säger Terrel ”En lycka som en familj som vår kan ha som fortfarande av många anses vara okonventionell. Men våra barn växer upp lyckliga och framför allt är vi glada över att få uppleva denna underbara upplevelse tillsammans."

"Vi tror att det att följa ett barns uppväxt på sociala medier" fortsätter Jauris "kan vara en inspiration för många andra par som vi som fortfarande känner sig särbehandlade i samhället."

Efter ett flertal försök...

image: Instagram

Denna familj fick dock ingen lätt start. När de började vilja ha ett barn var dessa två män bara 22 år gamla och båda arbetade som anställda på ett multinationellt företag. De hade redan köpt ett hus åt sig själva, men eftersom de var så unga togs de inte på allvar av de amerikanska adoptionsbyråerna. Av denna anledning valde de att leta efter en surrogatmamma vilket kostade dem 150 000 dollar.

När alla papper var klara och de hittade en tillgänglig mamma verkade allt börja väldigt bra. Men efter 20 veckor förlorade kvinnan barnet i ett missfall.

Advertisement

Äntligen är de en familj!

image: Instagram

Denna smärtsamma händelse övertygade de två männen om att leta efter en annan surrogatmamma i ett försök att få ett eget barn. Samtidigt gav de dock den första kvinnan möjlighet att försöka få ett barn till trots att det första försöket misslyckades. Till allas förvåning blev båda kvinnorna snabbt gravida och båda graviditeterna fortskred.

Terrell och Jauris var vid denna tidpunkt glada och lyckliga men också mycket oroliga. Det är en sak att få ett barn att uppfostra och en annan att ha två bebisar att ta hand om, som är födda med bara några dagars mellanrum!

image: Instagram

Förutom all den oro för framtiden som väntade dem, lades en extra oro till i samband med förlossningen. Faktum är att lilla Ashton föddes för tidigt och fick ligga i en inkubator i två veckor innan hon kunde börja leva sitt liv på ett mer självständigt vis. Lilla Aria fick också sina nya föräldrar att oroa sig för hennes för tidiga födelse genom att komma till världen en månad före det planerade datumet. Men när de väl låg i sina vaggor var det omöjligt att inte bli förälskad i dessa två små knytten.

Sedan den stunden har de två barnen blivit Terrell och Jauris lycka som har bestämt sig för att säga upp sig på sina jobb bara för att kunna vara tillsammans med familjen. De två männen ägnade sig tidigare åt produktionen av internetinnehåll på heltid, men har nu hittat en lösning som gör att de kan vara tillsammans under större delen av sin tid.

image: Instagram

Idag är barnen tre år gamla och familjen Joseph får alla de människor som följer dem dagligen att glädjas på grund av deras helt enkelt oemotståndliga charm.

En berättelse med ett lyckligt slut och en saga som har gått i uppfyllelse!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack