Den här 5 år gamla flickan ringde en ambulans för att rädda sin pappa med ett avundsvärt lugn - TittaPaVideon.se
x
Den här 5 år gamla flickan ringde…
En grundskolelärare ber sina små elever om att vara bröllopsvittnen och brudtärnor på hennes bröllop Hon blir äntligen gravid vid 48-års ålder efter att ha fått 18 missfall på grund av sina infertilitetsproblem

Den här 5 år gamla flickan ringde en ambulans för att rädda sin pappa med ett avundsvärt lugn

16 Juli 2021 • Av sofia
1.100
Advertisement

Att behålla lugnet medan en förälder är i svårighet är inte alls lätt, särskilt om det är en 5-åring som tvingas hantera situationen. Savannah räddade dock inte bara sin pappa som inte kunde andas genom att ringa räddningstjänsten, men hon lyckades också behålla ett ovanligt lugn och försäkra sin pappa om att "allt skulle bli bra". Allt började med flickans telefonsamtal för att be om hjälp och fortsatte med en konversation som var på gränsen till absurd med telefonoperatören som försökte hålla barnet fokuserat på sin pappas hälsa. Ett telefonsamtal som både rörde och roade publiken på samma gång. Lilla Savannas pappa mår som tur var bra och detta är helt tack vare hennes lugna agerande.

När telefonoperatören Jason Bonham frågade Savannah vad problemet var svarade den lilla flickan lugnt: "Öh... min pappa kan inte andas. Det är bråttom... han behöver syre!". Bonham frågade barnet hur gammal hon var och om ytterdörren var låst eller inte varpå hon frågar sin pappa och sedan svarar: "Dörren är låst". Operatören ber henne då öppna den så att sjukvårdspersonalen kan komma in för att rädda hennes pappa så snabbt som möjligt. Efter det att hon följt de enkla instruktionerna fortsätter Savannah trösta sin pappa: "Oroa dig inte pappa, allt kommer att bli bra!" Savannah svarade sedan på alla Bonhams efterföljande frågor: "Kan du fråga din far om detta någonsin har hänt honom tidigare? Fråga honom om han har smärta i bröstet." Den lilla flickans svar var snabba: "Nej, hittills har han alltid mått bra. Det är första gången. Ja, han har smärta i bröstet."

Det var mycket viktigt för Bonham att den lilla flickan stannade hos sin pappa i väntan på räddningstjänsten, så han ställde frågor till henne för att hålla henne koncentrerad. Den lilla flickan verkade emellertid vid ett tillfälle särskilt bekymrad över att hon var klädd i pyjamas, vilket enligt henne kanske inte var en passande klädsel! Flickan talde om för Bonham att hon skulle gå till sitt rum för att byta kläder eftersom hon ville göra sig i ordning för när räddningstjänsten skulle komma, men telefonoperatören bad henne stanna hos sin pappa, det var ett nästan komiskt ögonblick! Flickan riktade sedan sin uppmärksamhet mot familjens hund: "Öh..Vi har en hund ... den är väldigt liten!"; "Är det en vänlig hund?" frågar Bonham henne, - "Ja!".

Lyckligtvis kom räddningstjänsten i tid och Savannahs pappa återhämtade sig från situationen utan några allvarligare följder, men flickans telefonsamtal som både förvånade och roade många människor spelades in och publicerades på olika plattformar. Vi rekommenderar att du lyssnar på samtalet här.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack