En grundskolelärare ber sina små elever om att vara bröllopsvittnen och brudtärnor på hennes bröllop - TittaPaVideon.se
x
En grundskolelärare ber sina små elever…
Den här ön är så liten att bara ett hus och ett träd får plats Den här 5 år gamla flickan ringde en ambulans för att rädda sin pappa med ett avundsvärt lugn

En grundskolelärare ber sina små elever om att vara bröllopsvittnen och brudtärnor på hennes bröllop

16 Juli 2021 • Av sofia
11.879
Advertisement

Att vara lärare betyder inte bara att göra sitt jobb och begränsa sig till att bara gå in i klassrummet varje morgon och hålla tråkiga lektioner för eleverna i skolan. Att vara lärare innebär i de flesta fall också och kanske framför allt att det med tiden byggs upp en relation av tillgivenhet och ömsesidigt förtroende mellan skolläraren och barnen. Av denna anledning, och för att fira den ömsesidiga kärlek som har skapats mellan henne och hennes små elever, lade en grundskolelärare fram ett rörande förslag under en lektion i sitt klassrum...

via: Yahoo News

Grundskoleläraren heter Alexandra Stamps, bor i Wichita, Kansas, och arbetar på McLean Science and Technology Magnet Elementary School. I juli år 2021 skulle hon gifta sig med sin älskade partner Mason McDowell, även han lärare, fast för äldre barn och bestämde sig för att förvandla sitt bröllop till en fest laddad med känslor och överraskningar.

En dag, medan han var i klassrummet som vanligt och höll lektion, lade han fram ett rörande förslag till sina små elever. Han frågade tjejerna i klassen om de ville vara brudtärnor på hans kommande bröllop, medan pojkarna erbjöds att vara bröllopsvittnen. Naturligtvis var hans elever både entusiastiska och extremt lyckliga!

Alexandra är verkligen en mycket speciell och mycket omtyckt grundskolelärare, och därför visste hon att hennes små elever skulle tacka ja redan från första början. Mason gjorde samma sak med sin åttonde klass: "Vi tillbringar mer än 40 timmar i veckan med dem och vi älskar båda våra elever så mycket, därför tyckte jag att det skulle vara kul att inkludera dem i firandet istället för att bara ha dem som publik."

Advertisement

18 barn från Alexandras femte klass och 19 från Masons åttonde klass klädde alla upp sig för att fira bröllopet mellan sina två favoritlärare. Den religiösa ceremonin och mottagningen var full av brudtärnor i ljusa klänningar och små bröllopsvittnen i eleganta svarta kostymer och vita skjortor!

Alexandra sa: "Jag vill bara dela denna speciella del av mitt liv med dem. Jag vill att de ska vara en del av det för jag är så stolt över det hårda arbete de har gjort i år och det faktum att de inte bara har överlevt pandemin, men de har även fått möjligheten att växa i alla avseenden, och jag har verkligen sett dem växa som människor det här läsåret, de förtjänar att vara vid altaret med mig! "

Och att döma av detta vackra och hjärtvärmande gruppfotot ser det ut som att bröllopet gick riktigt bra!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack