En polis utför ett hjältedåd och räddar livet på en bebis som var på väg att kvävas - TittaPaVideon.se
x
En polis utför ett hjältedåd och…
20 foton från förr som påminner oss om hur många risker föräldrar tog förr i tiden En kvinna får sparken för att hon är gravid, men domstolen ger henne rätt och hon får en ersättning på 40.000 £

En polis utför ett hjältedåd och räddar livet på en bebis som var på väg att kvävas

09 Juni 2021 • Av sofia
970
Advertisement

Att vara polis är ett yrke som kan dölja många faror, beroende på den avdelning och roll som man utför inom det brottsbekämpande yrket. Det är ett jobb där du aldrig vet vad som skulle kunna ske under dagen, men där du alltid måste vara beredd på oväntade händelser. Den tjugotre år gamla Rookie Pottsville Cody Hubbard var i tjänst den dagen när en desperat familj ringde Usas nödnummer, 911, för att få hjälp. Deras lilla son, som bara var 3 veckor gammal, höll på att kvävas. Hubbard slösade ingen tid och rusade till olycksplatsen så snabbt som möjligt. Trots pressen plockade den unga polisen fram all sin styrka och erfarenhet som pappa för att rädda lilla Grady från att kvävas. Tack och lov var hans ingripande avgörande och den lilla bebisen började snart andas igen.

Föreställ dig en förälder som ser sitt barn bli rött i ansiktet. Joe och Katelin ringde omedelbart räddningstjänsten och hoppades på att någon skulle ingripa för att hjälpa deras lilla son Grady. Tyvärr kan rädslan göra att vi känner oss förlamade i denna typ av situationer, medan det som är avgörande är att vara lugn. Officer Hubbard ingrep direkt och lyckades verkligen göra skillnad. Polisen klappade helt enkelt på Gradys rygg tills bebisen lyckades spotta ut medicinen som hade gjort att han inte kunde andas. När han började andas och gråta igen var det ett ögonblick av otrolig lättnad för alla.

image: Pottsville Arkansas Police Department

Allt slutade väl, men Hubbard medger att han fick ett känslomässigt sammanbrott när han satte sig i bilen igen: "Det var skönt att se att allt löste sig, men mentalt gick jag i bitar. Jag grät även om det var glädjetårar". Vi kan inte ens föreställa oss de spänningar och den press som den unga polisen och pappan måste ha upplevt. Vetskapen om att barnets överlevnad berodde på honom och att om han inte skulle lyckas ingripa på ett korrekt sätt skulle han ha krossat en hel familjs existens. Gradys föräldrar är oändligt tacksamma gentemot honom och likaså polisavdelningen i Pottsville i Arkansas (USA) berömde Hubbard för hans arbete: "Som polis vet du aldrig vad som väntar dig under dagen, allt går från 0 till 100 på ett ögonblick".

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack