En färgad tjej blir adopterad av ett äldre par: "Tack för att ni fick mig att känna mig älskad" - TittaPaVideon.se
x
En färgad tjej blir adopterad av ett…
En gravid kvinna blir vän med en gravid katt och tillbringar de sista dagarna av graviditeten tillsammans En katt kommer och hälsar på honom varje dag vid bordet på ett café och det slutar med att den en dag följer med honom hem

En färgad tjej blir adopterad av ett äldre par: "Tack för att ni fick mig att känna mig älskad"

08 Juni 2021 • Av sofia
1.700
Advertisement

Kärleken är blind. Ett uttryck som har använts många gånger och som har sitt ursprung i engelska skrifter och litterära verk. Det verkar som att den första som använde denna fras var poeten Geoffrey Chaucer, medan William Shakespeare några hundra år senare tolkade den i några av sina pjäser och gjorde den känd. Även om det bara är ett uttyck kan man garanterat säga att det finns ett viss sanning i det. Vi väljer ofta inte vem vi vill älska och all kritisk utvärdering av den andra personen faller bort när vi upplever denna "irrationella känsla." i vårt hjärta...

I wanna take this opportunity and thank God, for putting these wornderful people in my path. I am an adopted child❤ i...

Pubblicato da Mandisa Zenaya Mlitwa su Sabato 27 marzo 2021

Naturligtvis var kärleken också blind för Mandisa Zenaya, en tjej från Sydafrika med ett mycket sorgligt förflutet. Född på den afrikanska kontinenten av två föräldrar som hon förlorade vid en mycket tidig ålder och sedan adopterad av ett äldre par som älskade henne ovillkorligen från första ögonkastet. Trots den stora åldersskillnaden mellan flickan och paret som redan var äldre och den annorlunda hudfärgen, var det kärlek vid första ögonkastet och känslan av ren och djup kärlek regerade omedelbart i denna extraordinära familj.

De två äldre personerna hade inte ens tänkt att flickans annorlunda hudfärg skulle kunna bli ett problem, så de uppfostrade henne med kärlek, som om hon var deras biologiska dotter. En kontinuerlig lärdom om livet som Mandisa med åldern har hållt i sitt hjärta som en värdefull läxa. Tillsammans med sina adoptivföräldrar fick flickan från Sydafrika uppleva en barndom och tonår fulla av kärlek och de gav henne verkligen allt!

Advertisement

Tyvärr, som flickan berättade på sin facebooksida, gick hennes adoptivmamma bort på grund av cancer, så nu bor hon hos sin äldre pappa, som trots sin ålder fortfarande hjälper Mandisa på alla sätt han kan med vardagens stora och små problem.

För allt det som detta kärleksfulla äldre par har gjort för Mandisa, ville hon tacka dem i ett inlägg på facebook med ord fulla av känslor och tacksamhet: "Jag vill ta tillfället i akt och tacka Gud, för att han satte dessa människor på min väg. Jag är ett adopterat barn och därför känner jag mig älskad varje dag, jag vaknar på morgonen och blir överöst av kramar. Jag ringer till honom när jag är i trubbel och min pappa finns alltid där för att hjälpa mig. Förra året den här månaden förlorade jag min fostermamma på grund av cancer, så nu är det bara jag och min pappa kvar. Jag skrattar alltid när vi är ute och folk tror att han är min partner! "

Flickan fortsatte berätta: "De klädde mig och följde mig till skolan och förväntade sig aldrig något i utbyte! Jag känner mig älskad varje dag. Min pappa tar med mig ut på lunch, öppnar dörren, kramar mig varje dag, säger till mig att han älskar mig, hjälper till att tvätta håret, gör i ordning min frukost och jag är 21! Han köper min favoritmat och mina favoritdrycker... det är som att han är min bästa vän! Gud, du har tagit min mamma men jag känner mig fortfarande älskad och jag kommer alltid att vara tacksam för att du gav mig henne och min pappa som välkomnade mig och som har älskat mig som om jag var deras biologiska dotter! "

Mandisas berättelse och det rörande tacket till hennes adoptivföräldrar är ett bevis på att uttrycket "kärleken är blind" har mycket sanning i sig. När denna extraordinära universella känsla tar över, finns det inga färger, raser eller andra skillnader som kan stå i vägen.

Så det stämmer verkligen vi alla är lika när det finns kärlek!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack