Hon föder ett barn på nästan 6 kilo och folk på nätet börjar genast skämta: "Han kommer att behöva börja betala skatt redan som nyfödd!"

av sofia

20 Maj 2021

Hon föder ett barn på nästan 6 kilo och folk på nätet börjar genast skämta: "Han kommer att behöva börja betala skatt redan som nyfödd!"
Advertisement

Den stunden då ett barn föds är en av de mest efterlängtade och viktiga i en mammas liv. Graviditeten består inte bara av många saker att tänka på, starka känslor, läkarbesök, illamående, att springa på toaletten och så vidare, det är också den period då ett litet barn växer i magen fram till den nionde månaden och därefter äntligen är redo att komma till världen och möta livet. För Erika Weber, en mamma som delade historien om sin sons födelse, blev denna stund verkligen speciell av flera anledningar!

via Yahoo News

Advertisement
tawnee117/TikTok

tawnee117/TikTok

En person på TikTok bad andra mammor på nätet att berätta om sina mest otroliga och intressanta upplevelser och vittnesmål som rörde ämnet förlossning. En av de som svarade var bland annat Erika Weber, som med sina berättelse förklarade hur hennes sons födelse verkligen var unik i sitt slag!

Kvinnan svarade med en video som hon lade upp på TikTok där hon berättade om sin otroliga upplevelse: "Vid 37 veckor åkte jag in för ultraljud och min son vägde drygt fyra kilo, så vi började planera ett kejsarsnitt. Det slutade med att jag blev igångsatt dagen innan kejsarsnitt eftersom läkaren rekommenderade det starkt och... det slutade med att jag födde en bebis som vägde nästan sex kilo och kom ut från sjukhuset med kläder för en tre månader gammal bebis, blöjor i storlek 1 och nu när han är sex månader gammal bär han kläder för spädbarn som är över 18 månader!"

Advertisement
tawnee117/TikTok

tawnee117/TikTok

Självklart gav Erikas berättelse och fotot som hon lade upp av sin son som nyfödd omedelbart upphov till skämt på nätet. Vid närmare granskning var den nyfödda bebisen så "stor" att många inte kunde låta bli att fälla roliga kommentarer såsom: "Grattis, du har fött ett barn som redan är vuxet!", eller "Jag tror nog att det här barnet redan föddes för tre år sedan!" Men den bästa kommentaren var utan tvekan: "Han är bara nyfödd, men måste redan betala skatt!"

Trots att folk skämtar om det måste denna mammas upplevelse garanterat räknas till en av de mest otroliga och rekordbrytande förlossningarna vi någonsin har fått höra om. Vem vet vad mamma Erika måste ha tänkt när hon såg sin lilla son för första gången och höll honom i famnen, kanske sa hon: "Men hur mycket väger han egentligen"?

Advertisement