Den här tjejen iscensatte ett bröllop för att hämnas på sitt ex och få honom att bli avunsjuk - TittaPaVideon.se
x
Den här tjejen iscensatte ett bröllop…
En kund gillar inte att den här ensamstående pappan tar med sin dotter till jobbet: Hon bestämmer sig för att bli man efter att ha fött barn:

Den här tjejen iscensatte ett bröllop för att hämnas på sitt ex och få honom att bli avunsjuk

23 Maj 2021 • Av sofia
781
Advertisement

Det sägs att i krig och kärlek är allt tillåtet och att till och med konsten att kunna lura någon kan vara ett bra sätt att uppnå sina mål. Naturligtvis bör man inte överdriva och inte ta till "alla nödvändiga medel" för att erövra eller återfå sin partner, men det verkar som om en del inte bryr sig om priset. De verkar inte heller bry sig om sin egen värdighet! En 24-årig tysk tjej, Sarah Vilard, lade upp en plan som vi kan definiera som galen, men samtidigt lysande, hon organiserade nämligen ett låtsasbröllop, sitt eget, för att göra sitt ex svartsjukt! Hur mycket hängivenhet och hat krävs för att åstadkomma något sådant? Hon har själv publicerat en video på TikTok, med några bilder av "bröllopet" och sammanfattar allt med en enkel mening: "Ja, jag är galen".

via: NY Post

Vill du också "hämnas" på en gammal flamma? Försök slå Sarah Vilards prestation! Den unga kvinnan hyrde Villa Kennedy i Frankfurt och samlade sina bästa vänner för att spela rollen som brudtärnor. Allt var perfekt, från hennes vita klänning till platsen och... till och med hennes förmodade make! När man tittar på bilderna finns det inget som skulle ge intrycket av att det ovannämnda bröllopet faktiskt bara var på låtsas. Sarah bestämde sig för att lägga upp bilderna på sin instagramsida, 100% säker på att hennes ex skulle se dem och att budskapet skulle nå fram och faktum är att det inte dröjde särskilt länge innan han reagerade på bilderna.

Nästa dag kontaktade hennes ex henne ilsket och bad om en förklaring. Han ville veta ifall hon hade varit otrogen mot honom medan de fortfarande var tillsammans? Situationen var naturligtvis en helt annan, men målet att göra honom arg och förstöra hans dag fungerade definitivt. Sarah sa faktiskt att hon var "mycket nöjd med resultatet".

En tillfredsställelse som fick många människor att anklaga henne för att vara "psykopat", men minst lika många tyckte att kvinnans agerande var genialiskt. Sarah har under tiden blockat sitt ex på varje plattform och sociala medier och definierar sig mycket glad över att äntligen vara singel och bekymmerslös. Många användare gav henne en ironisk applåd för att ha nått en helt ny nivå av desperation, medan andra var helt förbluffade av en sådan gest: "Denna nivå av engagemang är helt psykotisk och samtidigt helt lysande."

Advertisement

Vi vill inte döma någon, men den här unga kvinnan gick kanske lite för långt för att göra sitt ex svartsjukt eller vad tycker du?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack