Han gick upp varje morgon klockan 4 för att åka till skolan med bussen - en kändis ger honom en bil - TittaPaVideon.se
x
Han gick upp varje morgon klockan 4…
Harpyjan - en fågel som är så stor att alla tror att det är en människa med en fågeldräkt på sig

Han gick upp varje morgon klockan 4 för att åka till skolan med bussen - en kändis ger honom en bil

13 Maj 2021 • Av sofia
2.005
Advertisement

Det är fantastiskt vad du kan göra med lite viljestyrka om du vill studera, arbeta eller bli vad som helst trots att du kanske har begränsade möjligheter... Naturligtvis lever ingen av oss i en saga - i livet behöver man även lite tur utöver sin naturliga talang! Hårt arbete lönar sig dock ofta och ibland får man även en god dos tur på köpet. Den här gången är det studenten Patrick Corey, en ung man som vaknade klockan fyra på morgonen varje dag under flera år för att nå sin skola, Tarrant High School, i Alabama (USA) i tid. Historien om den här unga studenten kom ut tack vare ett foto där han ses promenera klädd i en examensdress. Även på examensdagen promenerade Patrick till institutet med sin goda vilja och mycket tålamod. Det fanns ingen bil som kunde köra honom, men å andra sidan hade den unga studenten numer vant sig vid det.

via: People
image: GoFund Me

Patrick Corey vaknade vid 4:30 varje morgon så att han kunde ta bussen som skulle ta honom till hans skola, Tarrant High School, i tid. En stor ansträngning som han genomförde även på dagen för sin examen. Som om det inte var tillräckligt lyckades Patrick aldrig komma hem före 18:30 eller 19:00 på grund av bussresan som innan denna tid på dygnet aldrig nådde hans hem. Patrick säger dock att han helt enkelt gjorde vad han "var tvungen att göra" och i slutändan belönades han med lite tur. Bussföraren tog ett par bilder av honom när han gick längs med gatan i sin examensdress. Bilderna blev snabbt populära runt om i världen efter att ha setts av tusentals människor och, som ni säkert kan föreställa er, visade många människor solidaritet inför Patricks situation.

image: GoFund Me

Bilderna i fråga nådde till och med en lokal radiostation, där de fångade uppmärksamheten hos en framstående komiker och radiovärd, Rickey Smiley, som bestämde sig för att överraska pojken. Smiley gav Patrick en bil och erbjöd sig även att betala för hans körlektioner. En generös gest som gjorde det möjligt för Patrick att fortsätta studera och förflytta sig lättare med sitt eget fordon. Dessa bilder förändrade bokstavligen Patricks liv och gjorde även att en insamlingssida på GoFund Me öppnades. Den unge mannen valde att fortsätta sina studier och fick ett stipendium från Jacksonville University, där han skulle vilja studera datateknik.

Ett stort grattis till denna flitiga student!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack