Hon föder två tvillingar som är varandras motsatser - en har ljus hud, den andra mörk - TittaPaVideon.se
x
Hon föder två tvillingar som är varandras…
Ett äldre par klara inte längre att städa hemmet så en ung kvinna hjälper dem att få lägenheten skinande ren efter flera timmars rengöring En äldre man känner sig desperat eftersom hans 7 barn redan vill ha sitt arv och vill lämna honom utan någonting

Hon föder två tvillingar som är varandras motsatser - en har ljus hud, den andra mörk

10 Maj 2021 • Av sofia
843
Advertisement

En graviditet är verkligen ett magiskt och känsligt ögonblick i en kvinnas liv, men det kan också vara mycket traumatiskt och tröttande. Vi tänker alltid på en förlossning som en naturlig sak, "något som alla har gjort, även våra mor- och farföräldrar" och underskattar att det i verkligheten kan uppstå komplikationer. När allt kommer omkring, även utan några specifika problem, är det ingen dans på rosor att bära runt på en bebis i 9 månader. För Sarah Jones var graviditeten en ganska traumatisk period, men hon skulle göra om det igen om hon fick chansen med tanke på sina underbara barn. Sarah var redan mamma till två flickor och födde den här gången ett mycket speciellt tvillingpar där den ena har ljus hud, medan den andra har mörk hud! Tvillingar som verkligen är varandras motsats, ett sällsynt genetiskt fall som dock hos människor som Sarah Jones faktiskt egentligen inte är särskilt ovanligt.

Den unga mamman var mycket orolig när hon fick reda på att hon ännu en gång var gravid, med tanke på att hon under de senaste sex månaderna redan varit tvungen att avbryta en graviditet två gånger. Hon ville inte hamna i ännu en smärtsam situation, men hennes önskan om att behålla barnet den här gången var starkare. En graviditet som var smärtsam, även med tanke på förutsättningarna, men som i slutändan gjorde henne till en mycket lycklig mamma. Tvillingarna, Malachi och Malaysia, föddes efter bara 28 veckor, men de klarade sig!

"När jag fick reda på att jag väntade tvillingar blev jag alldeles chockad, men glad. Men sedan blev graviditeten komplicerad, min livmoderhals förkortades och läkarna började oroa sig, men nu är de den största tillfredsställelsen i mitt liv" berättar den unga mamman. De två små tvillingarna föddes för tidigt, efter bara 28 veckor, men de var starka och övervann så småningom alla motgångar. Sarah gjorde ingenting annat än att gråta när hon såg sjuksköterskorna springa fram och tillbaka med barnen.

Advertisement
image: Instagram / chi_aysia_jones

De här tvillingarnas särdrag lockar omedelbart till sig uppmärksamheten då flickan har ljus hud, medan pojken har mörk hud. Till en början märktes det inte mycket, men redan efter den första levnadsmånaden var det tydligt och ju mer de växte, desto mer accentuerades skillnaderna. När Sarah går på gatan stoppas hon upprepade gånger av nyfikna människor som frågar henne om de båda är hennes barn, om de är adopterade eller om de har olika pappor.

Hon bryr sig inte ett dugg om vad människor tycker, för hennes barn är hennes största glädje och trots alla svårigheter skulle hon göra om det igen om hon hade chansen!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack