Morföräldrarna vill inte få besök av sina barnbarn om de inte är klädda på ett perfekt sätt

sofia

29 Maj 2021

Morföräldrarna vill inte få besök av sina barnbarn om de inte är klädda på ett perfekt sätt
Advertisement

För vissa människor betyder utseenden mycket mer än normalt och detta har naturligtvis en särskild inverkan på deras verklighetsuppfattning. En kvinna frågade människor på nätet om hon var personen med en onormal attityd i den beskrivna situationen: hennes föräldrar, som hon alltid har haft ett mycket spänt förhållande med, bad henne att klä sina 3 barn elegant, varje gång de skulle komma hem till dem på besök. Är det möjligt att klädseln i detta fall räknas mycket mer än ett efterlängtat möte mellan morföräldrar och barnbarn? Ändå, enligt vad kvinnan rapporterade, bad hennes mamma henne specifikt att "lägga ner mer jobb på att klä dem", precis som hon och hennes man hade lovat ta emot dem på ett "respektfullt" sätt. Betyder det att ha ett par jeans och en tröja att vara respektlös?

via Reddit

Advertisement

Pexels / Not the actual photo

Tyvärr tänker många människor mer på det som finns på utsidan snarare än "innehållet". Till exempel betraktade den här kvinnans föräldrar hur deras barnbarn såg ut när de kom dit som respektlöst. Kvinnan sa uttryckligen att relationen med hennes föräldrar alltid har varit mycket spänd och att hon inte ens pratade med dem från 2011 till 2018, mer eller mindre tills hon bjöd in dem till sitt bröllop. Från det ögonblicket hade familjen försökt laga den trasiga relationen, men om vi överväger det tillstånd som råder på grund av pandemin som bröt ut 2020 förstår vi även att morföräldrarna inte hade träffat sina barnbarn på länge. Det första mötet efter otaliga månader gick tydligen mycket bra. Därefter kontaktade kvinnan sina föräldrar igen för att ordna ytterligare ett besök inför påföljande helg, utan att förvänta sig deras chockerande svar. Morföräldrarna tackade ja till mötet, men hade en begäran: "Se till att barnen anstränger sig lite mer den här gången."

Pexels / Not the actual photo

Inledningsvis trodde kvinnan att mamman med den meningen hänvisade till något som barnen hade sagt eller gjort förra gången. En förolämpning? Ett dåligt uppförande? Vad handlade det om? Hennes mamma bekräftade dock att det handlade om deras kläder och sa att de var klädda på ett sätt som var för avslappnade för hennes smak - jeans, tröja och gympaskor är tydligen inte en bra outfit för att besöka sina morföräldrar! "Kom igen, mamma, de är bara barn, för Guds skull!"  försökte kvinnan få henne att förstå, men kom ingen vart med detta. Efter att ha slängt på luren fortsatte kvinnan få vädjande meddelanden från sin mamma: "Se till att de anstränger sig, precis som vi alla har gjort." Vi vill specificera att barnen är 11, 7 respektive 5 år gamla.

Vad tycker du om denna begäran från dessa morföräldrar och om dotternas reaktion? Skriv din åsikt i kommentarerna!

Advertisement