En kvinna föder plötsligt barn under en flygresa "Jag visste inte ens att jag var gravid!" - TittaPaVideon.se
x
En kvinna föder plötsligt barn under…
En 6-årig pojke ser en man som äter ensam på restaurang:

En kvinna föder plötsligt barn under en flygresa "Jag visste inte ens att jag var gravid!"

06 Maj 2021 • Av sofia
1.038
Advertisement

Tänk dig att ta ett flyg till någon semesterort där du kan koppla av och att det slutar med att du landar, efter många timmar, med en extra familjemedlem. Lavinia Mounga reste med sin familj till Honolulu, Hawaii, för att njuta av lite välförtjänt vila, men hon började plötsligt få värkar under flygningen. Under timmarna som skiljer Salt Lake City från Hawaiis huvudstad födde Lavinia en vacker liten pojke. Det som chockade alla passagerare och Lavinia själv var det faktum att kvinnan inte ens visste att hon var gravid! Ett mirakel kanske? Hon och hennes partner, Ethan Magalei, säger att de är glada över att ha blivit välsignade med denna "gudomliga gåva". En sak som är säker är att alla passagerare applåderade hjärtligt när Lavinia födde barnet!

Flygningen från Salt Lake City till Honolulu som Lavinia Mounga tog var väldigt turbulent, men inte så mycket på grund av tekniska problem relaterade till vädret eller flygplanet, utan på grund av den otroliga händelsen som ägde rum ombord. Kvinnan födde faktiskt ett barn trots att hon faktiskt inte visste att hon var gravid. Barnet mår bra och fördes omedelbart till sjukhuset för att genomgå alla nödvändiga kontroller. Kvinnan kallade honom Raymond Kaimana Wade Kobe Lavaki Mounga och säger att hon och hennes partner är mycket lyckliga och att de kommer att uppfostra honom efter bästa förmåga.

Ethan Magalei, Lavinias partner, sa att han var helt chockad över nyheten och hoppas kunna bli den "bästa pappan" i världen för den lilla killen. Dessutom var den unga mannen inte med på planet vid förlossningen, så vi kan bara föreställa oss virvelvinden av känslor som överväldigade honom, särskilt när miljontals människor runt om i världen fick veta denna bisarra nyhet exakt samtidigt, eller åtminstone nästan. Pojken fick vänta på att Lavinia och hennes familj skulle återvända från Honolulu för att kunna krama om sin partner och deras lilla son.

Passagerarna på flygningen, som på grund av detta fick en betydande försening, applåderade varmt när de insåg att en kvinna precis hade fött en liten pojke på planet. En otrolig historia, håller du inte med?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack