En mamma låter sin son slicka på kundvagnar och äta sand: "Det stärker hans immunförsvar" - TittaPaVideon.se
x
En mamma låter sin son slicka på kundvagnar…
Hortensia, en växt med scenografiska färger - hur du odlar den i kruka och förörkar den med hjälp av några enkla tips 15 komiska bilder på killar som driver med alla de kvinnor som lägger upp onaturliga bilder på sociala medier

En mamma låter sin son slicka på kundvagnar och äta sand: "Det stärker hans immunförsvar"

05 Maj 2021 • Av sofia
380
Advertisement

När en mamma föder ett barn är det upp till henne och hennes man eller partner att välja den bästa strategin för att uppfostra det nyfödda barnet på bästa sätt. Det handlar inte bara om utbildning utan också om de dagliga vanor som förmedlas till barnet, allt från kost som är mer än grundläggande till andra mindre viktiga saker. Det finns mammor som matar sina barn med en varierad och hälsosam kost, andra som inte kan låta bli att skapa kontrovers med sina alternativa val...

Möt Alice Bender, en 22-årig mamma som har en åtta månader gammal bebis. Tack vare en del bilder som hon delat och några korta videoklipp på hennes TikTok förklarar kvinnan för allmänheten om sitt mycket personliga val av kosthållning för sin son. I en övertygelse om att det kan stärka hans immunförsvar, väljer Alice att ge honom enbart vegansk kost (samma val som hon själv har gjort) och låter medvetet sitt barn på 8 månader äta sand, suga på stenar som finns på marken eller slicka på kundvagnar i mataffären. Alice säger: "Jag är inte rädd för bakterier, det här är det bästa sättet för att stärka hans immunförsvar."

Självklart har många människor noggrant tittat på det som Alice Bender publicerat på sin TikTok och många av dessa har tydligt tagit ställning mot denna 22-åriga veganmammas livsval, men trots kritiken lät kvinnan sig inte avskräckas och försvarade sina val i detta avseende med följande ord: "Jag är inte rädd för bakterier, tvärtom välkomnar jag dem. Jag litar på naturen och mitt barn. Det är ingen tillfällighet att barn har denna instinkt när de ammar, vår bröstmjölk finns där för att skydda dem medan de utvecklar sitt immunförsvar! "

Alice betonade dock att trots att hon valt att låta sin lilla son göra dessa saker, har hon ingen avsikt att låta honom fortsätta göra det under de kommande åren: "Självklart skulle jag inte vilja att han skulle fortsätta göra dessa saker för det skulle inte finnas någon i att vända sig till om han blev sjuk i framtiden! "

Advertisement

Kära mammor där ute, vad tycker ni om denna mammas val och sätt att se på saker som många helt enkelt har betecknat som "hänsynslöst?" Är hon för radikal eller finns det något vett i hennes handlingar?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack