En 9 år gammal pojke tar sin adoptivbror i famnen för första gången och lyckas inte hålla tillbaka tårarna - TittaPaVideon.se
x
En 9 år gammal pojke tar sin adoptivbror…
15 komiska bilder på killar som driver med alla de kvinnor som lägger upp onaturliga bilder på sociala medier Farföräldrarna tar hål i öronen på barnbarnet utan föräldrarnas vetskap så de förbjuder dem från att vara ensamma med henne

En 9 år gammal pojke tar sin adoptivbror i famnen för första gången och lyckas inte hålla tillbaka tårarna

05 Maj 2021 • Av sofia
4.959
Advertisement

När ett barn föds är det alltid en unik känsla för hela familjen och för alla människor som står nära de nyblivna föräldrarna. Samma sak gäller vid adoption, ankomsten av en ny familjemedlem måste alltid firas ordentligt! Även om det här är två stunder som upplevs på olika sätt, särskilt av mamman som i ett av fallen inte behöver uthärda smärtorna vid förlossningen, men det är dock alltid en upplevelse som bokstavligen förändrar livet. En upplevelse som gör en till förälder! För den unge Lander innebar ankomsten av ett barn till hans familj officiellt att bli storebror. I en video som lades upp på instagram håller den 9-årige pojken, Lander, sin adoptivbror i armarna för första gången och släpper ut alla sina känslor.

Adoptionsprocessen varierar från land till land, men det är fortfarande en lång och tröttsam process som i vissa fall inte ens lyckas. Lyckligtvis gick det bra för lilla Rowan, född sommaren 2020, även om hans nya adoptivfamilj fick vänta i flera månader innan de kunde få krama om honom och ta med sig honom hem. När adoptionen äntligen gick igenom blev alla familjemedlemmar väldigt glada över att se lilla Rowan. Framför allt Lander hade den sötaste reaktionen av alla, när han för första gången höll sin lillebror i famnen blev han alledeles rörd och fällde tårar av lycka.

Nu är Lander officiellt Rowans storebror och att ha haft turen att få hålla honom i sin famn har gjort honom till det lyckligaste barnet i världen. Lander är bara 9 år gammal, men han är redan medveten om sina känslor och vad det innebär att hantera ett litet liv som är så bräckligt och vackert som hans lillebror. Medan han vaggar honom filmar mamman scenen, stolt över båda sina två barn.

Låt dig röras av denna scen full av kärlek ... vi är nästan säkra på att även du kommer att fälla en liten tår!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack