En äldre man hittar sin vigselring på en morot efter 3 år, hans trädgårdsodling gav honom den mest dyrbara skörd han någonsin fått - TittaPaVideon.se
x
En äldre man hittar sin vigselring…
En cheerleader räddar en pojke som höll på att kvävas på en karamell och bli skolans hjälte Hon blev mormor vid enbart 34-års ålder, men känner sig inte gammal:

En äldre man hittar sin vigselring på en morot efter 3 år, hans trädgårdsodling gav honom den mest dyrbara skörd han någonsin fått

07 Maj 2021 • Av sofia
688
Advertisement

Vigselringen, särskilt om den är av guld, är verkligen ett av de mest värdefulla föremålen som symboliserar kärlek och att enas med sin partner. Att tappa den skulle vara riktigt synd! Tyvärr är det emellertid mycket vanligt att förlora värdefulla föremål, såsom ringar, örhängen eller armband, så pass mycket att det nu till och med finns föreningar med människor som genom användningen av metalldetektorer erbjuder sin hjälp för att finna borttappade smycken. Det som hände med en äldre man från Bad Müenstereifel var dock något ovanligt, om inte unik. Åttiotvååringen hade förlorat sin vigselring och hade mer eller mindre gett upp hoppet om att någonsin kunna hitta den igen, tills grönsaksträdgården i hans trädgård en dag gav honom hans mest värdefulla frukt tillbaka.

En 82-årig man, lyckligt gift med sitt livs kärlek sedan 50 år tillbaka, såg fram emot att fira ännu en bröllopsdag. Tyvärr, i samband med firandet av 50 år som gifta hittade mannen inte längre sin vigselring. "Oroa dig inte, förr eller senare kommer den att dyka upp någonstans", lugnade hans fru honom. Efter tre år hade mannen inte bara inte hittat ringen utan även förlorat sin älskade hustru. I det ögonblicket saknade han den vigselringen mer än någonting annat! Sex månader efter hans frus död fick mannen dock en oväntad överraskning när han skördade i grönsaksodlingen i sin trädgård...

Medan han plockade grönsakerna från trädgården insåg mannen att han av misstag hade råkat "plantera" den berömda vigselringen tillsammans med sina grönsaker. När han ryckte upp en morot hittade mannen plötsligt ringen som hade vuxit tillsammans med moroten och gjort att den blivit deformerad.

Förmodligen hade mannen tappat sin ring för flera år sedan, medan han varit ute och jobbade i trädgården. Nu, flera år senare, hade trädgården som han vårdat med så mycket kärlek och passion gett honom en av de mest värdefulla ägodelar han hade tillbaka. Historien om den här mannen, hur unik den än kan låta, är faktiskt inte alls ett isolerat fall. Här kan du läsa historien om en kvinna som efter 13 långa år lyckades hitta sin vigselring i trädgården och även hon hittade den med hjälp av en morot som hade vuxit in i den!

Vi bör nog alla tänka på att alltid vara försiktiga när vi arbetar utomhus och om vi har värdefulla föremål med oss eller på oss kan det vara bra att lägga dem på en säker plats innan!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack