En pensionerad lärare tvingas sälja sin bil, men hans elever köper den bara för att ge tillbaka den till honom - TittaPaVideon.se
x
En pensionerad lärare tvingas sälja…
Den här 8-åriga pojken nekas av alla skolar i sitt land på grund av sitt långa lockiga hår Låt inte perspektivet lura dig - 16 bilder som man måste titta på en extra gång för att förstå vad det är man tittar på

En pensionerad lärare tvingas sälja sin bil, men hans elever köper den bara för att ge tillbaka den till honom

04 Maj 2021 • Av sofia
1.104
Advertisement

När man väljer vilken skola man ska gå i, hoppas man alltid att lärarna ska vara bra, förstående och tycka om sitt arbete så att de vet hur man kan uppmuntra eleverna och lära dem en bra studiemetod. Tyvärr möter du inte alltid bra professorer med dessa egenskaper, men när det händer är det något som blir kvar i minnet för alltid. Marcelo Siqueira är idag en 87-årig pensionär, men han var en gång en utmärkt lärare i historia och geografi vid Doña Carola State School i Curitiba, Brasilien. Hans elever har verkligen inte glömt bort honom, eftersom Marcelo var en mycket speciell lärare, en av dem som kunde leda dig mot en bättre framtid. Marcelo hade en gammal Volkswagen Beetle som han var mycket förtjust i och som han tyvärr tvingades sälja på grund av ekonomiska problem. Hans gamla elever kunde emellertid inte tillåta sin favoritlärare att beröva sig detta "antika" föremålet, som också hade präglat honom under de år han arbetat på skolan och bestämde sig därför för att ge honom en trevlig överraskning.

Marcelo Siqueira hade köpt sin Volkswagen år 1972 och hade aldrig skiljt sig från den sedan dess. Alla visste vem den olivfärgade Volkswagen Beetle tillhörde och nyheterna om att den pensionerade föredetta läraren tvingades sälja den gjorde hans elever mycket ledsna. En ung man som hade varit elev till honom fick reda på den sorgliga nyheten genom en annons om en 49-årig Volkswagen i just den färgen, det kunde ju bara vara samma som hans före detta lärare Marcelo hade!

Föredetta elever från skolan Doña Carola ville överraska sin före detta lärare och försökte samla in de pengar som behövdes för att kunna köpa tillbaka veteranbilen. Efter att ha samlat in det önskade beloppet gjorde eleverna en överenskommelse med Marcelos son för att lyckas överraska sin lärare. Den dagen skulle Marcelo sälja sin bil till en potentiell köpare och tillsammans med sin son åkte de till den plats där utbytet skulle ske. Innan Marcelo sa adjö till sin bil för alltid, ville han försöka starta den för sista gången och det var just då hans tidigare elever klev fram och gav honom en mycket stor överraskning!

Advertisement

Marcelo blev djupt rörd av den vackra gesten från sina tidigare elever, de hade köpt bilen, bara för att kunna ge den till honom! Dessutom hade de lyckats samla in lite extra pengar för att kunna renovera bilen. Du kan säkert föreställa dig Marcelos glädjetårar!

Det roliga är dock att när den äldre mannen försökte starta den igen för att kunna parkera den igen i sitt garage startade bilen inte längre. Hans elever var tvungna att knuffa bilen hela vägen till sin kära lärares garage. Utan tvekan emycket vacker gest!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack