Farföräldrarna tar hål i öronen på barnbarnet utan föräldrarnas vetskap så de förbjuder dem från att vara ensamma med henne - TittaPaVideon.se
x
Farföräldrarna tar hål i öronen…
En 9 år gammal pojke tar sin adoptivbror i famnen för första gången och lyckas inte hålla tillbaka tårarna En frisör roar sig med att klippa sina kunders hår på de mest absurda sätten - det här är 15 av hans bästa verk

Farföräldrarna tar hål i öronen på barnbarnet utan föräldrarnas vetskap så de förbjuder dem från att vara ensamma med henne

05 Maj 2021 • Av sofia
1.780
Advertisement

Ibland är förhållandet som byggs upp mellan föräldrarna till ett nyfött barn och barnets mor- eller farföräldrar inte alltid det bästa. Oavsett om mor-och farföräldrarna är föräldrar till barnets pappa eller mamma spelar det ingen roll, ibland kan deras tendens att lägga sig i för mycket förstöra balansen i familjen, vilket kan leda till spänningar, missförstånd, gräl och att man tar avstånd. Detta är precis vad som hände denna familj där pappan, en anonym man som berättade sin personliga erfarenhet på Reddit, delade sin obehagliga upplevelse med sin nyfödda dotters farföräldrar.

Mannen säger att han och hans flickvän (de är inte gifta) har en liten dotter som heter Thalia och eftersom de båda ofta jobbar under dagen lämnar de dottern hemma hos hennes farföräldrar, där barnet alltid har mycket roligt. En dag bröt dock farföräldrarna mot en av de grundläggande reglerna som mamma och pappa hade infört, nämligen inga hål i öronen för Thalia.

Faktum är att farföräldrarna en dag tog barnbarnet till en vän till familjen som inte tvekade en sekund med att gör hål i öronen på den lilla flickan med de två farföräldrarnas samtycke, vilket stred mot Thalias föräldrars vilja och som dessutom skedde bakom sonens rygg som är pappa till barnet. Mannen blev mycket besviken och alldeles rasande: "Jag har aldrig gillat tanken på att göra det när de fortfarande inte kan få vara med själva och välja. Min flickväns föräldrar gjorde hål i hennes öron när hon var liten och hon hatade alltid att bära örhängen. Vi kom också överens om att det skulle vara upp till Thalia när hon blev äldre att välja om hon ville skaffa en piercing eller ta hål i öronen."

Konsekvenserna blev mycket drastiska och det började med att föräldrarna stängde ute Thalias farföräldrar ur deras liv men sedan, efter att ha pratat om saken med både vänner och släktingar, bestämde de sig för att mildra "straffet" lite. Idag får Thalias farföräldrar dock inte längre träffa sitt barnbarn ensamma, utan bara om mamman eller pappan till flickan är närvarande. En sak som är säker, precis som flickans pappa bekräftar, är att många släktingar och vänner fortfarande inte är överens med detta minst lika drastiska beslut: "De fortsätter att säga att vi överdriver eftersom vi fortfarande straffar dem för något som egentligen inte är så allvarligt!"

De flesta på Reddit har ställt sig bakom föräldrarnas val, så länge detta "straff" mot lilla Thalias farföräldrar inte håller i sig för länge.

Vad tycker du om beslutet som denna mamma och pappa fattade?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack