En polis stoppar en hemlös familj och hoppar hage med deras dotter för att ge henne lite tröst - TittaPaVideon.se
x
En polis stoppar en hemlös familj och…
En frisör roar sig med att klippa sina kunders hår på de mest absurda sätten - det här är 15 av hans bästa verk Hon adopteras av sin socialarbetare efter 8 år på fosterhem:

En polis stoppar en hemlös familj och hoppar hage med deras dotter för att ge henne lite tröst

04 Maj 2021 • Av sofia
541
Advertisement

Livet är svårt för alla, men ännu mer för de som inte har turen att bo i ett permanent hem och som måste nöja sig med att leva på gatan eller i bilen varje dag. De är de så kallade hemlösa, de osynliga i vårt samhälle som vanliga människor alltför ofta ser ned på och som inte är välkomna i många städer. När de faktiskt inte är välkomna ingriper polisen för att få bort dem, men inte i det här fallet som vi vill berätta för dig om idag...

Den här polisens omtanke och närhet som tydligt kan ses på dessa rörande bilder är ovärderlig. Det hela ägde rum i Huntington Beach i Kalifornien, när några invånare på USAs kustområde klagade över närvaron av en hemlös familj som bodde i sin bil som hade stått parkerad där under en längre tid. Tydligen tyckte en del av de som bor vid Huntington Beach inte om deras närvaro och av den anledningen ringde de polisen för att få bort dem därifrån.

När polisen Zach Pricer kom till platsen med sin kollega såg han att det fanns en skrämd och väldigt ledsen elva år gammal flicka i bilen som tillhörde familjen i svårighet...

Istället för att jaga bort familjen från det grannskapet bestämde sig Zach Pricer för att göra något för dem och särskilt för den lilla flickan. Han bad flickan kliva ur bilen och under tiden kontaktade hans kollega Homeless Task Force för att se till att familjen fick konkret hjälp och i stället för att jaga bort dem eller ge dem böter, bad han flickan att hoppa hage med honom!

Den lilla flickan, blev förvånad och hade aldrig spelat det spelet med sina vänner, men det verkade som om Agent Pricer hade full koll på reglerna för det roliga gatuspelet som vi alla lärde oss spela när vi var små och som även våra föräldrar vuxit upp med. Den elva år gamla flickan, som innan hade varit mycket rädd för polisen som hade beordrat dem att kliva ut ur bilen, strålade nu av lycka och hade för en sekund lagt alla sina vardagliga bekymmer åt sidan!

Advertisement

De roliga bilderna på Zach Pricer och den lilla flickan blev snabbt populära på nätet när de publicerades och delades på Huntington Beach Police Departments facebook sida och hyllades av alla kollegor: "I morse kontrollerade en polis ett misstänkt fordon i Graham och Edinger-området. Under sin undersökning fick han veta att personerna i fordonet var en mor och hennes 11-åriga dotter som bodde i sin bil. Polisen kontaktade Homeless Task Force för att hjälpa dem att ordna fast boende. Medan den ena polisen arbetade med att ordna bostad åt flickan och hennes mamma började den andra polisen på platsen, Agent Pricer, visa dottern hur man hoppar hage!"

Polisens gest var både vänlig och oväntad. Han har praktiskt taget ett hjärta av guld!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack