Vid 30-års ålder blir han kvinna och den 3-åriga dottern accepterar det och säger: "Du är jättevacker"

av sofia

29 April 2021

Vid 30-års ålder blir han kvinna och den 3-åriga dottern accepterar det och säger: "Du är jättevacker"
Advertisement

En familj är alltid en familj, oavsett om den anses vara traditionell eller inte. Det finns inget som säger att det för att bilda en perfekt familj måste finnas en pappa, en mamma och ett barn, det viktiga är att kärleken regerar i hemmet och att alla familjemedlemmar känner tillgivenhet och ömsesidig respekt för varandra, trots de individuella livsvalen som människor gör. Det här är berättelsen om Rachel Does, en 30-årig kvinna från Iowa i USA som fram till 28-års ålder var tvungen att dölja en mycket viktig del av sig själv...

via Daily Mail UK

Ja, för Rachel Does föddes inte som kvinna, men är idag en person som alla beundrar och älskar efter flera års inre kris och förtryck av sitt sanna jag. Rachel har alltid känt att hon inte tillhörde det manliga kön som Moder Natur tilldelat henne och av denna anledning sedan hon var 6 år gammal har hon känt sig tvungen att dölja denna aspekt av sig själv för både familj och vänner. Men i augusti 2011 träffade Rachel Lindsay Does, gifte sig med henne och fick en vacker liten dotter som heter Raelee. Tyvärr varade inte äktenskapet särskilt länge, så paret bröt upp permanent i februari 2019.

Advertisement

Efter att ha skilt sig från Lindsay visste Rachel att det var dags att äntligen visa vad hon verkligen kände att hon var även om hon alltid hade gömt det för alla. När hon fortfarande var man hade hon börjat genomgå hormonbehandling, vilket under de följande månaderna skulle ha hjälpt henne att utveckla fysiologiska egenskaper som mer och mer liknade en kvinnas. Hon började också klä sig och sminka sig som en kvinna och så småningom presenterade hon sig som Rachel inför alla och slutade gömma sig...

Inte bara tog alla det förvånansvärt bra, från vänner till släktingar och arbetskollegor, men också lilla Raelee som vid 3-års ålder accepterade sin "nya pappa" utan någon som helst diskriminering. Rachel beskriver sin erfarenhet så här: "Jag påbörjade förändringen när min dotter bara var ett år gammal och började sminka mig och klä mig mer feminint. En dag frågade min dotter mig varför jag hade smink och jag svarade bara: 'För att jag gillar det' och det var det enda hon undrade. Min dotter är den bästa i världen, eftersom hon är den mest öppna tjejen jag någonsin har träffat och hon finns alltid där när jag behöver en kram och visar mig att hon finns här för mig. Varje dag säger hon "Jag älskar dig" och "Du är vacker", jag tror inte att jag skulle ha styrkan att vara mitt sanna jag utan henne. Hon kallar mig fortfarande "pappa" och det är okej - jag respekterar henne och låter henne välja mitt namn."

Rachels lärdom är verkligen värdefull och bör inspirera alla människor som fortfarande är rädda för att "komma ut" att bara vara sig själva, utan rädsla för andras fördomar: "Det är aldrig för sent att komma ut och din lycka och din mentala hälsa är mycket viktigt - om jag kan göra det kan vem som helst göra det! "

Modigt gjort Rachel, lycka till med ditt nya liv!

Advertisement