"Min son föddes och var redan 6 månader!" En mamma föder en bebis som är tre gånger större än normalt - TittaPaVideon.se
x
"Min son föddes och var redan 6 månader!"…
14 år gammal säljer han smörgåsar hela dagen för att hjälpa sina fattiga morföräldrar: En pappa kämpar för att det ska finnas skötbord även inne på herrtoan

"Min son föddes och var redan 6 månader!" En mamma föder en bebis som är tre gånger större än normalt

12 April 2021 • Av sofia
6.203
Advertisement

Förväntningarna inför ett barns födelse innehåller alltid en nypa ångest och motstridiga känslor, men glädjen över att bli förälder, kanske för första gången, är obeskrivlig. Nuförtiden tillåter teknik och medicinska framsteg dig att noggrant övervaka de olika stegen av graviditeten och du kan få reda på det ofödda barnets kön i god tid. Överraskningar i sista minuten är dock inte helt uteslutna. På frågan av en person på TikTok som ville veta vilken som var den "största" bebisen som någonsin hade fötts, svarade en mamma genom att rapportera den otroliga historien om sitt andra barn. Som nyfödd vägde bebisen cirka 6,5 kg och behövde blöjor som var minst tre storlekar större än normalt!

Mamman till det gigantiska barnet, en kvinna vid namn Shans, höll inte tillbaka framför denna bisarra begäran och svarade ironiskt med nöje på frågan: "Åh, vill du leka vem har fött den största bebisen? Låt mig svara genast!". Kvinnan berättade skämtsamt om sin erfarenhet som mamma och pratade framförallt om när hon födde sitt andra barn, en bebis som var jättestor vid födseln. Nästan sex och ett halvt kilo tung och 61 cm lång. Shans son lämnade sjukhuset för att åka hem i kläder som passar barn i åldern "6 till 9 månader"!

Vi behöver väl knappast säga att bebisen föddes med kejsarsnitt och även om den lilla pojken kanske inte anses vara "det största barnet i världen", så var sjuksköterskorna på sjukhuset garanterat inte förberedda på den lilla "elefanten", de var så pass oförberedda att de var tvugna att fråga barnavdelningen om att få låna blöjor i större storlek. I en video som har setts av mer än 28 miljoner människor ville Shans dela ett foto av sin son strax efter förlossningen. På bilden kan du tydligt se två läkare som har svårt att tro det de ser men som är stolta över sitt arbete och nästan verkar vilja säga: "Titta här vilken vacker bebis vi hjälpte dig att förlösa". Det är faktiskt inte alla som föder en bebis på nästan sex och ett halvt kilo!

Många människor fällde ironiska kommentarer, varav några hänvisade till barnets utveckling i livet: "Han föddes och går redan på universitetet!". De flesta var dock mest nyfikna och frågade Shans hur pojken ser ut idag och mamman svarade: "Vår son är nu 5 år gammal, han är vid god hälsa och är en envis och stark pojke som älskar baseball, fotboll och Monster Trucks!". Grattis!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack