En ensamstående pappa fostrar sina fyra barn utan någon annans hjälp. "Det är mina barn som ger mig styrkan för att fortsätta kämpa" - TittaPaVideon.se
x
En ensamstående pappa fostrar sina…
Hon blir gravid med tvillingar och hennes föredetta killes tjej ber om att få ta hand om bebisarna 15 rörande bilder som visar människors förmåga att genomföra små, men samtidigt stora gester

En ensamstående pappa fostrar sina fyra barn utan någon annans hjälp. "Det är mina barn som ger mig styrkan för att fortsätta kämpa"

14 April 2021 • Av sofia
2.521
Advertisement

Livet för ett par som skiljer sig är aldrig lätt, särskilt om det finns barn inblandade. De som blir mest lidande av separationen mellan mamma och pappa är trots allt barnen. Det är ingen tillfällighet att skilsmässa kan upplevas som ett verkligt trauma, vars konsekvenser inte alls är lätta hantera. Vad kommer domaren att besluta angående vårdnaden? Kommer barnen att stanna hos mamma eller pappa? Kommer de att kunna se på sina föräldrarna på samma sätt?

Alla frågor som har rört de fyra barnen som Ricardo Irrazabal har, en 44-årig man som bor i Media Agua i Argentina och som lyckades få vårdnaden om sina fyra barn efter en långdragen skilsmässa från sin fru som försummade dem. Under tre år var Ricardo tvungen att besöka sina barn (varav tre är minderåriga) i sin ex-frus hus några dagar i veckan, eftersom domaren hade upprättat gemensam vårdnad efter det att skilsmässan gått igenom. Synd bara att mannens föredetta fru inte tog han om sina barn ordentligt och av den anledningen fråntogs hon vårdnaden om barnen efter tre år.

Nu har Ricardo fått ensam vårdnad och uppfostrar sina fyra barn ensamma och utan någon hjälp utifrån. Han täcker både rollen som mamma och den som pappa. Ricardo har på alla sätt försökt klara sig ekonomiskt och han vet mycket väl vad det innebär att göra uppoffringar för familjen. Innan arbetade han som mekaniker, nu är han bagare.

Nu när barnen har vuxit upp (den äldsta är 19 år och har nyligen flyttat in med sin partner) vet Ricardo mycket väl att hans liv knappast kommer att förändras inom en snar framtid: "Sanningen är att det är väldigt svårt, men jag måste försöka finna styrkan för att kunna ta hand om min familj, jag skulle vilja tillbringa varje minut av varje dag tillsammans med dem, ha roligt med dem och ge dem det bästa i livet!"

Advertisement
Ricardo gör allt han kan för att hans barn inte ska behöva sakna någonting. Förutom att arbeta som bagare, tar han hand om städningen i hemmet, barnens hygien, måltiderna, deras utbildning och deras hälsa, en ansvarsfull förälder som skulle göra vad som helst för sina barn. Ricardo själv säger, "Det är de som ger mig styrkan att kliva upp ur sängen varje morgon!"
 

Vi säkra på att dessa fyra fantastiska barn med en far som Ricardo inte har något att klaga på. Han är praktiskt taget en perfekt förälder!

Starkt jobbat Ricardo!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack