"Min son känner sig som en flicka" En stolt mamma avslöjar sin 6-åriga sons nya identitet

av sofia

31 Mars 2021

"Min son känner sig som en flicka" En stolt mamma avslöjar sin 6-åriga sons nya identitet
Advertisement

Även om det ibland kan vara mycket komplicerat för en förälder att uppfostra sina barn med omsorg, tålamod, tillgivenhet och med ömsesidig respekt för deras behov och önskningar, finns det många mammor som har utmärkt sig och fortsätter att utmärka sig för sitt enorma hjärta, för sin medfödda känsla av acceptans och ren kärlek, som går bortom alla val och beslut i livet. Idag vill vi berätta historien om Zoe Lynn och hennes 6-åriga dotter, en mamma som anordnade en mycket speciell "gender reveal" fest för sitt barn!

via Daily Record UK

Advertisement
Pubblicato da Zoe Lynn su Sabato 16 maggio 2020

Zoe Lynn är mamma till två pojkar, den äldsta, som heter Colton, är sex år gammal och verkade nyligen inte vara lika glad och bekymmerslös som han var tidigare. Mamman, tillsammans med sin man Cory, kunde inte förstå vad som var fel med barnet eftersom det var väldigt svårt att få honom att prata om saken, men en dag, när hans pappa hade hämtat honom i skolan, sa Colton något som chockade dem djupt: "Jag borde vara en tjej men jag är en pojke. Så jag tror att jag har valt fel väg i livet."

Zoe och Cory var båda förvånade och ledsna över vad Colton hade berättat för dem. Den 6-åriga sonen kände sig som en tjej och de kunde inte göra något åt ​​det...

Advertisement
Pubblicato da Zoe Lynn su Sabato 16 maggio 2020

I ett långt inlägg på facebook berättar Zoe att när Colton var under 6 hade hen alltid föredragit att leka med dockor, klä sig i prinsessklänningar för Halloween, födelsedagsfester eller skoluppvisningar, men de två föräldrarna hade aldrig försökt hindra sina två barn från att leka med det de ville eller klä sig som de ville. De hade alltid varit öppna och följde garanterat inga av samhällets påhittade regler för vad som är maskulint och vad som är feminint. 
 
Zoe visste inte hur hon skulle hjälpa sitt barn Colton och få hen att känna sig trygg och accepterad av sin egen familj, förrän hon fick en söt och samtidigt lysande idé: ett gender reveal party där Zoe "presenterade" Avery, sin transgender dotter för resten av världen!
 
 
 

I det långa inlägget på facebook där denna mamma delade sin upplevelse skrev Zoe dessa rörande ord: "När Colton sa till mig att hen kände sig som en tjej och inte som en pojke, grät jag för att jag vet att min sons liv kommer att bli mycket svårare än andra barns. Jag grät för att jag vet att jag inte förstod förut och nu kommer så många andra som inte förstår att rikta sin brist på förståelse mot mitt barn...

Men sedan slutade jag gråta. För hur mycket jag än känner att jag har kämpat kommer det att bli mycket svårare för hen. Nu har vi en helt FANTASTISK, FANTASTISK grupp människor som aldrig har fått hen att känna sig mer älskad. Så som stolt mamma till en sexåring vill jag presentera min dotter, Avery!"

Så välkommen till världen, lilla Avery!

Advertisement