Vid 26-års ålder genomgår han 9 kirurgiska ingrepp för att hitta ett jobb, nu är han praktiskt taget en annan människa

av sofia

17 Mars 2021

Vid 26-års ålder genomgår han 9 kirurgiska ingrepp för att hitta ett jobb, nu är han praktiskt taget en annan människa
Advertisement

Vad skulle du göra om någon under en anställningsintervju antydde att ditt utseende inte var passande och att de föredrog att tilldela en annan person det eftertraktade jobbet? De flesta av oss skulle nog inte ge upp efter en sådan kommentar och skulle fortsätta skicka runt sitt CV och gå på anställningsintervjuer. Å andra sidan finns det de som inte ger upp och hur absurt det än kan verka bestämmer sig för att genomgå kirurgiska ingrepp för att få ett mer "passande" utseende.

via Daily Star

Advertisement
Do Quyen/TikTok

Do Quyen/TikTok

Do Quyen är en 26-årig pojke som bor i Vietnam och som blivit känd runt om i världen tack vare sin berättelse på TikTok där han offentliggjorde sin absurda berättelse för sina följare. Do berättade genom sina bilder och videor att han i några av de arbetsintervjuer som han tidigare hade gått på inte hade tilldelats jobbet på grund av sitt utseende, som enligt arbetsgivarna, "inte var passande". Så vad gjorde han?

Inte bara gav han inte upp, utan han spenderade även 17 000 dollar för att genomgå nio operationer för att förändra sitt ansikte!

Advertisement
Do Quyen/TikTok

Do Quyen/TikTok

Den vietnamesiska mannen spenderade alla de pengar som han hade lagt undan genom åren på att förändra sitt ansikte och började med det viktigaste kirurgiska ingreppet, det som skulle förändra hans näsa som först var mycket stor och skrymmande, men som sedan förvandlades till en mycket mindre och mer diskret liten näsa.

De återstående kirurgiska operationerna som den 26-åriga mannen genomgick var olika former av näsplastik, implantat för att förändra hakan, porslinsfasader, läppomformning, läppimplantat och slutligen ögonlockskirurgi. Titta på bilderna före och efter av Do Quyen, han ser ut som en helt annan person!

Do Quyen/TikTok

Do Quyen/TikTok

Men var dessa operationer för att radikalt förändra hans utseende värt det efterlängtade och eftertraktade jobbet? Det verkar så, eftersom den praktiskt taget oigenkännliga 26-åringen nu arbetar heltid som professionell makeupartist i den asiatiska staden Saigon.

Bra för honom, även om vi verkligen inte skulle genomgå någon typ av operation för att få ett jobb. Skulle du?

Advertisement