16 djur med ett oförglömligt ansiktsuttryck som inte direkt verkar ha en bra dag - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
16 djur med ett oförglömligt ansiktsuttryck…
Hon äter lunch på ett cv som en person som sökte jobb hade lämnat på hennes arbetsplats - det slutar med att hon får sparken 14 betydelserika foton från förr som man vanligtvis inte ser i historieböckerna

16 djur med ett oförglömligt ansiktsuttryck som inte direkt verkar ha en bra dag

19 Mars 2021 • Av sofia
5.327
Advertisement

Vi har alla, i livet, upplevt dagar som vi mer eller mindre velat glömma, där olyckor och små händelser har lyckats få oss på mycket dåligt humör. Att det "inte är din dag" kan hända vem som helst - det är bara att hoppas att den går över snabbt! Man skulle faktiskt även kunna tro att våra husdjur och varelser av olika arter på något sätt kan känna samma känsla. Vi människor kan återskapa hundratals olika ansiktsuttryck, en färdighet som de flesta djur saknar, men när vi iakttar dem i vissa bisarra situationer kan vi inte låta bli att skratta åt deras ovanliga uttrycksförmåga. De kan verkligen ställa till det hemma, kanske medan vi är ute, men all frustration över att se den trasiga vasen eller glaset som åkt i golvet försvinner sedan när vi tittar på dem. På dessa bilder har vi samlat några roliga djur som verkar ha börjat dagen på fel sätt!

1. Den bländande solen, kopplet och gräset... idag är allt katastrof!

2. Tittut!

image: Pinterest
Advertisement

3. Så här började Charlies dag

4. "Jag lämnade min hund på salongen för klippning och det här är resultatet..."

När man tar med sin hund till salongen, bör man alltid vända sig till ett riktigt proffs. Risken är annars att du sedan hämtar upp en hund som inte alls ser ut som din! Till de som arbetar med hundskötsels försvar måste man dock säga att ägarna måste borsta pälsen på sina djur med en viss regelbundenhet, annars skapas knutar som är omöjliga att reda ut.

5. Vilket charmtroll!

Advertisement

6. "Vad sa du?"

image: imgur

7. Varje dag!

Advertisement

8. "Åh nej, jag har tappat rösten..."

9. Jag såg inte glasrutan...

image: Imgur

Dagen började snett för den här uttern!

Advertisement

10. Maka på dig!

11. "Ni får ursäkta, hon gör alltid så här när någon fotar..."

12. Katten: "Oroa er inte, jag mår bra... jättebra..."

Vem har sagt att katt och hund inte kan komma överens? Titta på dessa två, verkar de inte leva i harmoni även under samma tak?

13. "Ju mer jag tittar på henne desto mer gillar jag henne..."

14. Månadens anställd

Att arbeta hemifrån har visat sig vara ett utmärkt alternativ för många företag runt om i världen, särskilt under covid-19-pandemin, och det har verkligen sina fördelar. Liksom alla saker har denna lösning dock även en del brister, till exempel är hemmiljön inte alltid den bästa för att kunna arbeta. I vilket fall behöver den här personens katt definitivt en paus!

15. Trötthet på bild

16. Även han verkar utslagen

Har du någonsin fångat något av dina husdjur i någon konstig ställning eller med fåniga ansiktsuttryck som dessa. Skriv och berätta i kommentarsfältet!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack