En pappa slänger ut sin son för att han är homosexuell, mamman begär skilsmässa och stöttar sin son till 100%

av sofia

03 Mars 2021

En pappa slänger ut sin son för att han är homosexuell, mamman begär skilsmässa och stöttar sin son till 100%
Advertisement

För en ung människa kan tonårsperioden vara ganska svår och tröttsam, men att ha en sexuell läggning som skiljer sig från det som anses vara  "standard" gör det ännu svårare. Att komma ut som homosexuell framför sina vänner är inte lätt, än mindre inför sin familj! En 15-årig pojke, vars namn vi inte känner till av sekretessskäl, hade äntligen hittat modet att komma ut med sin sexuella läggning och berättade för sina föräldrar att han var homosexuell. Tyvärr tog pappan det inte så bra och svarade med att kasta ut sin son. Pojken ringde till sin mamma som var på jobbet i tårar och berättade för henne vad som hade hänt. Kvinnan blev rasande och åkte omedelbart till sin son för att ge honom sitt stöd.

via Reddit

Advertisement
Pexels

Pexels

Hur bör man reagera när ens barn kommer ut? Man kan garanterat säga att denna pappa gjorde allt fel då hans reaktion gjorde att pojken kände sig både osäker och bortstött. Efter att ha sparkats ut hemifrån ringde pojken omedelbart sin mamma och berättade för henne vad som hade hänt. Kvinnan, som var på jobbet, rusade dit och talade om för det som nu är hennes exman hur dåligt han hade betett sig: "Han väntade tills jag gick hemifrån för att sparka ut honom!". Mamman berättar att hon gick hem från jobbet tidigare den dagen och rusade hem. Hon hittade sin son sittandes på trottoaren, med sina kläder och saker bredvid sig. Han grät och var mycket upprörd över vad som hade hänt, hennes man hade visat sig vara en inskränkt homofob. Som om det inte var tillräckligt, erkände mannen också att han hade varit otrogen mot henne flera gånger med en annan kvinna och detta var droppen för kvinnan som äntligen begärde skilsmässa.

Advertisement
En pappa slänger ut sin son för att han är homosexuell, mamman begär skilsmässa och stöttar sin son till 100% - 2

Den arga kvinnan frågade sin före detta man vem det var som tjänade mest pengar i hushållet och betalade räkningarna, sedan bad hon honom lämna hemmet för alltid. När mannen plötsligt kände sig hotat började han böna och be sin fru om att få stanna kvar. Men hon hade redan bestämt sig, den mannen var definitivt inte den hon hade älskat och gift sig med! Medan mannen flyttade ut bodde mamman och sonen på ett hotellrum, från vilket hon la upp historien på Reddit. Ett inlägg som, precis som ni säkert kan föreställa er, snabbt blev viralt. Kvinnan reagerade på ett helt annat sätt än sin man när sonen kom ut. Hon lugnade honom och sa att hon skulle göra vad som helst för att han skulle känna sig älskad. Ett helt annat tillvägagångssätt, som understryker en mycket viktig sanning: homofobi är aldrig rätt.

Advertisement