Dessa två kvinnor var vänner och kollegor i flera år och upptäcker sedan att de även är systrar

av sofia

03 Mars 2021

Dessa två kvinnor var vänner och kollegor i flera år och upptäcker sedan att de även är systrar
Advertisement

Man brukar säga att vänner är den familj man väljer att ha. 31-åriga Julia Tinetti och 32-åriga Cassandra Madison var just den sortens vänner. De två kvinnorna arbetade tillsammans och tack vare alla de timmar som de tillbringade sida vid sida och alla saker de hade gemensamt utvecklade de en djup vänskap. De visste dock inte att de även enades av ett ännu starkare band.

via nypost

Advertisement
Cassandra Raquel Madison/Facebook

Cassandra Raquel Madison/Facebook

Det är en historia som nästan verkar overklig. Julia och Cassandra är två adopterade kvinnor som bor i Usa och träffades på jobbet år 2013 då båda arbetade på Russian Lady Bar i New Haven. En dag upptäckte de två tjejerna att de hade samma tatuering av Dominikanska republikens flagga och började anta att de hade fötts i samma land. Från det ögonblicket utvecklades ett starkt band mellan dem och de började gå ut tillsammans, klä sig på samma sätt och ställde alltid upp för varandra.

Advertisement
Julz Maria Facebook

Julz Maria Facebook

Julia och hennes kollegor hävdade att det fanns en viss likhet mellan henne och Cassandra, så eftersom båda hade blivit adopterade vid födseln bestämde de sig för att jämföra sina adoptionspapper. Dessa stämde emellertid inte överens. Enligt papprena kom flickorna från två olika städer och mammornas efternamn var olika, men tidpunkten, födelsedatumen och deras likhet fick dem att tro att det måste finnas någon koppling.

peacebethejourney250/instagram

peacebethejourney250/instagram

År 2018 gav Cassandras mamma henne ett DNA-testpaket så att hennes dotter skulle kunna ta reda på mer om sitt förflutna. Strax därefter reste Cassandra till Dominikanska republiken, där hon träffade sin biologiska far och syskon och frågade pappan om han och mamman hade gett upp ett annat barn för adoption. Pappan berättade med viss svårighet sanningen. Paret hade fått nio barn men bara två av dessa adopterades bort, två flickor. Cassandra uppmanade då även Julia att ta ett DNA-test.

Cassandra Raquel Madison Facebook

Cassandra Raquel Madison Facebook

Resultaten avslöjade att Julia och Cassandra är systrar, födda av samma biologiska föräldrar. Båda kvinnorna bearbetar fortfarande situationen, eftersom "det här är den typen av sak man ser på TV". Men på sociala medier visar de glatt resultatet av sin upptäckt och att deras intution i slutändan visade sig stämma.

Advertisement