En mamma till 6 barn hjälper sin homosexuella bror och hans partner att bli föräldrar genom att bära deras framtida barn

av sofia

06 Mars 2021

En mamma till 6 barn hjälper sin homosexuella bror och hans partner att bli föräldrar genom att bära deras framtida barn
Advertisement

För alla de par som inte kan få ett biologiskt barn finns det alltid hopp. Det finns många lösningar och genvägar, till exempel adoption, men det är inte alla som tänker på att möjligheten att hitta en surrogatmamma blir alltmer populär. Denna lösning går ut på att be om lagligt godkännande av en kvinna som bokstavligen bär det framtida barnet till paret som inte kan få barn på naturlig väg i sin mage under 9 månade med samtycke från båda parter. En lösning som ger hopp till många par som vill bli föräldrar.

via Daily Mail UK

Advertisement

Historien vi vill dela med dig idag handlar om Anthony Deegan och Ray Williams, ett homosexuellt par som bor i Manchester, i Storbritannien och som i mer än ett år har försökt skaffa barn genom att vända sig till olika föreningar och volontärer för att hitta en framtida surrogatmamma. Det är faktiskt inte lätt att hitta den perfekta mamman som kan bära parets framtida barn, det måste först bildas någon form av känslomässigt band mellan de två parterna.
 
Till slut hittade de den perfekta surrogatmamman bland Anthony nära och kära, nämligen hans syster Tracey, en mamma som vid 42-års ålder redan har fyra egna barn!
 
 

Advertisement

Till en början var Anthony och Ray lite skeptiska, men till slut tackade de ja till Traceys förslag. Tracey skulle bära parets framtida barn i sin mage: "Jag kände mig hedrad när de sa ja, för det betyder att min bror litar på mig tillräckligt mycket för att låta sitt första barn få växa inom mig."

Därefter använde sig Anthony och Ray av två anonyma ägggivare och bådas spermier för att kunna få sitt mycket efterlängtade barn. De bestämde sig för att de inte ville veta vilket ägg som användes eftersom de båda ansåg sig vara pappor till sonen Theo.

Traceys bror berättar entusiastiskt: "Det Tracy har gjort för oss har inget pris. Vi är så stolta över henne för att hon har valt att vara en del av detta och hjälpt oss att förverkliga vår dröm om att starta en familj!"

I under den ödesdigra förlossningen satt båda föräldrarna utanför avdelningen och väntade på att få höra sin lilla Theos röst för första gången. Både graviditeten och förlossningen gick bra och barnet knöt omedelbart an till sina två pappor, Anthony och Ray. Efter alla år de spenderat med att försöka hitta den perfekta surrogatmamman kunde det ju knappast sluta bättre, håller du inte med?

Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

En historia med ett lyckligt slut som denna lär oss något mycket viktigt och det är att man aldrig får ge upp och att man måste fortsätta kämpa för att förverkliga sin önskan om att bilda familj. Ofta ligger lösningen till våra problem i den person som har funnits vid vår sida under hela vårt liv, vår bror eller syster!

Advertisement