"Jag försökte åtminstone" 16 personer som misslyckats radikalt i sina matlagningsförsök - TittaPaVideon.se
x
"Jag försökte åtminstone" 16 personer…
Rektorn klipper håret på en elev som skämdes och var rädd för att bli retad för sitt utseende En okänd människa erbjuder sin hjälp till en kvinna som tvingas rusa till sjukhus för att rädda sin son, men som fastnat i trafiken

"Jag försökte åtminstone" 16 personer som misslyckats radikalt i sina matlagningsförsök

01 Mars 2021 • Av sofia
9.318
Advertisement

Det är inte alla som är experter inom kulinarisk konst. Det finns människor som har en talang inom vissa områden medan de är en total katastrof inom andra. Lyckligtvis är vi inte alla lika, men detta betyder inte att vi inte alla kan försöka när vi står i köket.världen finns det även människor som gör sitt bästa men som trots detta misslyckas med maten och skapar katastrof i köket varje gång. Lyckligtvis tar de det ofta med en nypa humor och förevigar sina kulinariska "mästerverk" på nätet. Vi har valt ut några av de roligaste åt dig och det är praktiskt taget omöjligt att inte skratta åt dessa "specialrätter"!

Det här var skivad squash en gång i tiden...

En katastrof i ugnen!

Föreställ dig besvikelsen hos den som tillagat denna läckra gratäng. Kanske tog det flera timmar att förbereda den med mycket ansträngning och kärlek, bara för att sedan upptäcka att något gick fel i ugnen! Lyckligtvis tog personen i fråga det hela med en nypa humor och tog ett foto för att dela det med omvärlden!

Advertisement

Fjärde försöket att göra en födeslsedagstårta för min farfar... Jag ger upp!

Det skulle bli en pannkaka som jag skulle äta till frukost. När dagen börjar snett...

En bitter besvikelse. Att laga pannkakor till frukost på morgonen är en av de vanligaste kulinariska traditionerna i det nordamerikanska samhället. En sak är dock att inte lyckas få dem perfekta och en annan sak är när det slutar med det här skräckscenariot på tallriken!

En kaka som verkar skrika efter hjälp!

Advertisement

Det här ser snarare ut som något Picasso gjort än hemmagjord sushi!

En ny pastarätt?

Advertisement

En kanske inte helt lyckad risotto

Alla de som har försökt tillaga en risotto och råkat ha plattan på för hög temperatur och tvingats kasta allt från ingredienserna i kastrullen... till själva kastrullen!

Det skulle bli ett mjukt och luftigt bröd...

Advertisement

Det ser ut som hemmagjorda kex, men det skulle vara våfflor... vilken katastrof!

En person som valde att tillaga sin pasta med Gatorade... olagligt!

Vi vet inte vad personen som ligger bakom detta "brott mot mänskligheten" hade tänkt göra, men man undrar ju om den var god åtminstone?

Min mamma skickade en paj till mig i påskas... den ser verkligen smaskig ut!

Det finns en historia bakom den här bilden. Min mamma hade tillagat en god paj till påsk men eftersom vi bor långt ifrån varandra och det dessutom var så kallad lockdown valde hon att skicka den till mig. Den kom fram en månad senare och såg ut så här!

Det ser ut som en macka, men det är faktiskt ett tappert försök till att göra en födelsedagstårta till min man. Vilket mästerverk!

image: aant85/Reddit

Jag kan lova er att det inte var meningen att den skulle se ut så här!

En fryspizza som stod i ugnen i hela 6 timmar... jag somnade!

En pizzaslice i skolmatsalen... smaskigt!

Eftersom du har kommit så här långt och vi är nästan säkra på att du vill fortsätta skratta åt dessa "misslyckade" kockar, rekommenderar vi att du kikar på facebookgruppen Cucinaremale och den här gruppen på Reddit. Du kommer att få se många fler roliga exempel och kommer förmodligen att bli ännu mer övertygad om att kulinarisk konst, trots allt, inte är något för alla.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack