Hon parkerar på en plats med parkeringsförbud och hindrar de som arbetar så de beslutar sig för att hämnas - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon parkerar på en plats med parkeringsförbud…
Hon skapar sin brudklänning med tyget från den fallskärm som mannen använt i kriget för att rädda sig En lärare uppmanar en av sina elever till att ta på sig deodorant på grund av sin kroppslukt och skämmer ut honom framför alla kamrater

Hon parkerar på en plats med parkeringsförbud och hindrar de som arbetar så de beslutar sig för att hämnas

27 Februari 2021 • Av sofia
1.882
Advertisement

Ibland är en av de mest oöverstigliga och till och med outhärdliga sakerna i livet extremt oförskämda människor. Ouppfostrade och okunniga människor utan någon som helst känsla finns det alltför många av i det samhälle vi lever i idag och av denna anledning är det alltid tillfredsställande att se på när dessa individer får vad de förtjänar. Det här är en otrolig historia om "hämnd" mot en extremt självisk och oförskämd person och några byggarbetare som tvingades fatta extrema beslut för att bli av med henne!

Personen som berättar denna otroliga och roliga hämndshistoria är en byggchef som bevittnade en oförskämd kvinna som blivit "offer" för deras arbetsplanering. Han beskriver händelsen i gruppen ProRevenge på Reddit med följande ord: "Jag arbetar inom byggbranschen som chef vid byggandet av ett nytt hus. Det här huset ligger uppe på en kulle och kan bara nås via en gångväg. Allt vårt material måste bäras upp för hand på den här stigen, så det är väldigt svårt för oss. En av våra räddningar är de två parkeringsplatserna på vägen vid foten av kullen som är markerade med officiella skyltar om parkeringsförbud. Tyvärr finns det en grundskola ungefär ett halvt kvarter bort och barnens föräldrar tycks ofta tro att det är okej att parkera på våra platser. Jag anser mig själv vara en rimlig person, så om någon är parkerad på platserna och vi inte har någon leverans eller behovet av att parkera en lastbil där är det inga problem, men om vi behöver platserna och det finns någon parkerad där kommer jag att be dem flytta bilen och oftast gör de det omedelbart, men inte idag.

Jag får ett samtal från lastbilen som levererar timmer och chauffören säger att han kommer vara framme om två eller tre minuter. Jag talade om att jag skulle möta honom på gatan och se till att han hittade en plats att parkera på. Naturligtvis ville jag inte att han skulle parkera mitt i gatan eftersom vi har parkeringsplats för honom. När jag går nerför backen märker jag att det sitter en förälder från skolan i sin bil och eftersom jag förutsätter att hon bara väntar på att hämta sin son, går jag fram till hennes bil och talar vänligen om för henne att hon är parkerad på en reserverad plats och att hon måsten lämna den platsen för att vi ska kunna parkera den kommande lastbilen. Hon svarar: "Jag kommer bara att stå här i några minuter till och din lastbil är inte här ännu, ta det lugnt!" Innan jag hinner svara kommer en jättestor lastbil runt hörnet och jag vinkar med handen mot honom, sedan pekar jag mot honom till kvinnan i bilen som nu har rullat upp rutan för att ignorera mig, då stannar lastbilen bredvid hennes bil och jag ber henne hövligt igen, med en mer bestämd ton att flytta sitt fordon och påminner henne om att hon står parkerad på en reserverad plats. Sedan får jag plötsligt en lysande idé och ber föraren att parkera så nära henne som möjligt för att blockera och "stänga in" henne mellan två parkeringsplatser. När kvinnan inser att hon har blockerats sätter hon sin son i baksätet och börjar sedan inse att hon inte har något sätt att komma därifrån. Hon rusar fram till mig och säger: "Jag har bråttom, du måste flytta din jävla lastbil nu så att jag kan köra härifrån." Innan jag hinner svara svarar föraren: "För att lossa virket från lastbilen var vi tvungna att knäppa upp remmarna och enligt vår företagspolicy får jag inte flytta lastbilen med oskyddad last på. Ledsen!"

Hon skriker och rusar tillbaka till sin bil och kliver ilsket in genom passagerardörren och sätter sig i förarsätet. Vid denna tidpunkt närmar sig polisen som hade ingripit mig och föraren, men innan han ens hinner göra något lägger mamman i bilen in backen och gasar, krockar sedan med lastbilen och försöker köra upp på trottoaren och därifrån. Polisen, föraren och jag stirrar chockat när hon sedan fastnar halvägs uppe på trottoaren, varefter polisen omedelbart närmar sig bilen och beordrar henne att kliva ut. Kvinnan hade inte insett att hon hade gjort allt detta framför en polis!

Under tiden hade min personal flyttat resten av materialet medan kvinnan arresterades, anklagad för "Child Endangerment" (hennes son satt hela tiden i bilens baksäte), vårdslös körning, förstörelse av egendom (lastbilens bakdel) och för att ha kört utan körkort. Utöver det bogserades bilen bort och barnet åkte hem med sin mormor medan mamman fick tillbringa lite tid i en fängelsecell!

Advertisement

Vad ska man säga? Efter detta missöde borde kvinnan åtminstone ha lärt sig att parkera som man ska, inte sant?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack