"Ditt barn måste gå härifrån" ägaren ber ett barn utan armar och hans familj att lämna restaurangen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
"Ditt barn måste gå härifrån" ägaren…
15 kvinnor som slutat färga sitt gråa hår för att stolt visa upp sin naturliga hårfärg

"Ditt barn måste gå härifrån" ägaren ber ett barn utan armar och hans familj att lämna restaurangen

28 Februari 2021 • Av sofia
1.779
Advertisement

Barn med "speciella behov" är precis som alla andra människor, det är bara att många människor är fulla med fördomar och förutfattade meningar. Även om en människa föds med vissa genetiska särdrag betyder det inte att den inte har samma mänskliga värdighet och samma grundläggande rättigheter. Grundläggande rättigheter som alltför ofta trampas på av okunniga och hjärtlösa människor. Möt William Bancroft, ett armlöst barn som med tiden har lärt sig att bli självständig med hjäp av sina fötter!

William föddes med en svår missbildning för vilken han inte utvecklade sina armar och av den anledningen, trots de enorma svårigheterna under de första åren, lärde sig barnet med hjälp av stödet från sina kärleksfulla föräldrar att använda sina fötter istället för sina händer för att greppa föremål, bestick, äta och dricka. Familjen Bancroft har aldrig haft problem när de tog med sig sin lilla son för att äta ute, människor har alltid visat förståelse för Williams genetiska och fysiska svårigheter med omtanke och sunt förnuft, tills dess att de fick en mycket jobbig reaktion från ägaren för en snabbmatsrestaurang gentemot pojkens "funktionshinder".

När familjen Bancroft gick ut på restaurang för att äta pannkakor tillsammans på International House of Pancakes i Springs, hade de aldrig kunnat förvänta sig att de skulle bli utsparkade från platsen. Naturligtvis tog William hjälp av sina fötter för att äta, men plötsligt kom ägaren fram till deras bord och beordrade dem om att lämna platsen av "hygieniska skäl". Alexis, William's mamma, visste mycket väl att det handlade om hennes sons funktionshinder och sättet på vilket han åt självständigt och av denna anledning, efter en het diskussion med chefen där hon förklarade att hon alltid tvättade barnets fötter före varje måltid, beslutade familjen att lämna restaurangen.

Men historien skulle snart få en oväntad vändning...

Advertisement

För att visa familjen Bancroft sin solidaritet valde även en del andra kunder som befann sig inne på snabbmatsrestauranger för att gå därifrån i ren protest. Ett resultat som inte ens Alexis hade kunnat förvänta sig!

Den upprörda mamman sa att detta var första gången som hennes son blivit diskriminerad på ett så stötande och skamligt sätt för sitt funktionshinder. Efter restaurangens officiella ursäkt har medvetenheten om dessa speciella behov som tur är ökat lite. Vi hoppas att denna familj och alla andra människor i världen som har ett barn med särskilda behov inte längre ska behöva utsättas för en sådan behandling!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack