Hon rymde hemifrån, blev gravid och hemlös, men idag är denna kvinna egenföretagare och miljonär

av sofia

01 Mars 2021

Hon rymde hemifrån, blev gravid och hemlös, men idag är denna kvinna egenföretagare och miljonär
Advertisement

En känsla som vi alla, förr eller senare, är avsedda att känna är missnöje. I vissa ögonblick grips vi av en plötslig önskan om att starta ett nytt liv, byta jobb, stad eller partner eftersom vi inte är nöjda med det vi har. Vår framtid är inte alltid redan skriven och med styrka och beslutsamhet kan vi kunna ändra den. Mimi är ett tydligt bevis på detta, en kvinna som har lyckats genomföra en radikal förändring i sitt liv. Det krävde uppoffring och var en mycket svår och mörk period. Men tack vare sin beslutsamhet berättar Mimi idag sin historia och är en inspirationskälla för många människor.

via forbes

Advertisement

mimigstyle/instagram

Mimi Goodwin, idag känd som Mimi G., hade ingenting. Hon växte upp i Chicago och tillbringade större delen av sommaren tillsammans med sin pappa i Puerto Rico. Det var i dessa ögonblick som hon upptäckte sin passion för att sy. På grund av några svåra saker som hon tvingades gå igenom flydde Mimi från Chicago vid 15-års ålder och åkte till Kalifornien i hopp om en bättre framtid. Men vid 17-års ålder var Mimi hemlös, ensam och gravid med en liten dotter. Kvinnans trauman var många och sömnad verkade vara den enda fasta punkten i hennes tillvaro.

Advertisement

mimigstyle/instagram

Hennes förflutna gjorde det dock möjligt för henne att bli den hon är idag. Efter att ha skrivit in sig på en modeskola och insett att hon hade lärt sig mycket mer på egen hand, bestämde hon sig för att dela sin passion för mode och sömnad på nätet. Inledningsvis startade hon en blogg, som senare förvandlades till en youtube kanal som sedan blev ett varumärke, hennes alldeles egna varumärke.

mimigstyle/instagram

Vid denna tidpunkt slutar Mimi på sitt jobb och ägnar sig helt åt sin passion och sina följare som uppmuntrade henne till att ta ett ytterligare  steg framåt och börja undervisa i sömnad och teckning. Trots sina framgångar har kvinnan nu ett annat mål, nämligen att erbjuda ett utrymme för alla människor som vill utnyttja sin kreativitet fullt ut. Mimi G Style är nu ett varumärke värt miljontals dollar.

Det är inte lätt att förändra sitt liv eller att förvandla en passion till ett lönsamt jobb, men den här historien lär oss att genom att riskera - och med små steg - kan missnöje och mörka stunder förvandlas till en möjlighet.

Advertisement