Den här kvinnan har en man och tre pojkvänner och berättar vad det innebär att leva i en polyamorös relation - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här kvinnan har en man och tre…
20 människor som i skolan ansågs vara fula ankungar och som nu har fått revansch

Den här kvinnan har en man och tre pojkvänner och berättar vad det innebär att leva i en polyamorös relation

Av sofia
2.908
Advertisement

"Kärleken är gränslös" hur många gånger har vi hört den frasen? I människans hjärta finns det tillräckligt med utrymme för kärlek gentemot en partner, föräldrar, barn, djur, vänner eller syskon. Men för Mary Crumpton är hjärtat tillräckligt stort för att inte ens begränsa sig till att älska bara en partner. Kvinnan, en föredetta professor och nu terapeut, började för flera år sedan att utforska vad det innebär att ha mer än en partner och lever nu i en polyamorös relation. Mary har faktiskt en man och tre pojkvänner. Hon lever under samma tak som sin man Tim och pojkvännen John, medan de andra två männen i hennes liv bor inom gångavstånd från henne.

Kvinnan talar offentligt om sina relationer av två orsaker: både för att förklara för andra, som ännu inte vet vad en polyamorös relation innebär samt att stötta andra som delar hennes synsätt. En polyamorös relation består i att ha mer än en partner - vilket faktiskt är olagligt i många länder - där alla inblandade är medvetna om situationen och ger sitt fulla samtycke.
 
 
 

Allt började för Mary vid 29-års ålder. Kvinnan säger att hon växte upp i ett traditionellt hem, hon hade pojkvänner och fram till det ögonblicket var hon alltid monogam. När hon var 20 år gifte hon sig och trodde att hon skulle vara med sin man för livet. Hon upptäckte sedan att hon hade känslor för andra människor och kände sig skyldig över detta. Hon tyckte att det var ett tecken på att hon inte älskade sin man tillräckligt. Detta förhållande tog sedan slut och Mary började, efter ett mycket speciellt möte, fundera över vad det innebär att ha mer än en partner.

Advertisement

Varje förhållande är unikt för Mary. Med sin man Tim delar hon vissa passioner medan hon delar andra med sina pojkvänner. Varje man tillgodoser ett särskilt behov hos Maria och alla är glada, det finns ingen svartsjuka eller rivalitet och allt verkar fungera mycket bra.
Idag är det för Mary det mest naturliga i världen att ha mer än ett förhållande och hon skulle inte kunna föreställa sig att leva på något annat sätt. Skulle du kunna föreställa dig att leva i ett polyamoröst förhållande?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack